Kasulikule kirjutas lugeja ja andis teada, et Kristiine ajutise pakiväljastuse ootejärjekord on väga pikaks veninud. "Ootejärjekorras numbri võimalus puudub ja umbes 45 inimest seisavad tuule käes. Kurvaks teeb see, et teenindab üks töötaja," andis lugeja teada.

Kommentaarides räägivad lugejad, et neljapäeva pärastlõunal oli järjekord veel pikem, enda pakki pidid mõned inimesed ootama lausa kaks tundi.

Delfi fotograafi sõnul oli tõepoolest järjekord pikk, kuid inimesed hoidsid väga kohusetundlikult üksteisega distantsi. Olukorral hoiab pisteliselt silma peal ka politsei.

Samuti oli järjekord Viimsi pakipunktis, kuid seal oli olukord rahulikum.

Omniva meediasuhete juht Mattias Kaiv parandas, et Krsitiine pakipunktis on neil alati tööl vähemalt neli inimest. "Osad neist toimetavad laos sees ja annavad pakke väljastajatele kätte. Hindame ressursivajadust kogu aeg ning otsime pidevalt ka võimalusi, kuidas paki väljastamist kiirendada," lubab Kaiv.

"Hetkel toimetab üks pakipunkt päeva jooksul klientideni ligikaudu 700 pakki, mis muidu jääks pakiautomaadi vabaneva kapi ootele," lisas ta.

NB! Täiendus! Omniva teatas ööl vastu laupäeva, et Kristiines viimastel päevadel olnud pikkade järjekordade põhjus oli tehniline tõrge.

"Kuigi pakipunktis oli tööl neli töötajat, vähendas käsiseadmete tõrge pakkide väljastamise kiirust märkimisväärselt. Tõrkunud seadmed vahetatakse välja ning järgnevatel päevadel saab pakkuda juba kiiremat teenindust. Ettevõtte palub kõikidelt ootejärjekorras olnud klientidelt vabandust," annab Omniva teada.

Vaata lähemalt galeriist!