Kasuliku poole pöördus lugeja, kes teatas, et riidekauplus River Island lõpetab Eestis tegevuse. „River Island sulgeb Eestis kauplused. Viru keskuses juba mööbel maha võetud," teatas lugeja.

Uurisime Kasulikuga, kas selline info vastab tõele ja kas tõesti on Viru ja Ülemiste keskuses kaupleval riidepoel plaan uksed lõplikult kinni panna.

Vastab River Island riidebrändi omav Fifaa AS tegevjuht Karel-Daniil Loide

„Tänud küsimast. Hetkel on Eestis kõik kauplused suletud eriolukorra tõttu, sealhulgas kõik meie ettevõtete poed, mis asuvad kaubanduskeskustes," selgitas Loide tausta ning lisas, et praegustel muutlikel aegadel tuleb kaupmeestena turuolukorrale kiiresti reageerida.

„Viru kaupluse muudame ringi teise brändi kaupluseks. Riveri Islandiga jätkame Ülemiste keskuses, kus tahaksime kauplust ka laiendada," rahustas Loide, et kauplusi ei ole plaanis sulgeda.

Lisaks kinnitas Loide, et River Islandi internetikauplusel läheb praegusel kriisiajal üle ootuste hästi.

Seda, milline kauplus Viru keskuse River Islandi asemele tuleb, Loide ei avaldanud, kuid tõenäoliselt on see mõni Fifaa AS esindatav bränd.

Peale River Islandi kuulub ettevõttele Eestis veel T-Särgipood, jalatsipood Skechers, spordiriiete ja -jalanõudekauplus Ballzy, Briti moejalatsite ning aksessuaaride kaubamärk Dune London (varem asus ainus Eesti kauplus Ülemiste keskuses) ja Portugalist pärit taskukohaste hindadega moeaksessuaaride kaubamärk Parfois.