Alates detsembrikuust jõuavad poodidesse ka Maakera kastmed, paja- ja pastaroad, teatas ettevõte oma pressiteates Delfile. Peatselt poelettidele jõudvate Maakera suppide hulgas on näiteks Saraatovi seljanka, Ufaa uhhaa, Saverna kana-nuudlisupp, Toledo tomatisupp, Munamäe metsaseenesupp, Loch Nessi lambalihasupp jpm. Spetsiaalselt jõuludeks tuuakse turule ka hooajaline Jõulusupp — uudne kõrvitsapüreesupp suitsukalkuniga.

Supid on pakendatud 530 grammistesse klaaspurkidesse ning nende poehinnad jäävad vahemikku 22-35 krooni.

“Kaheetapiline turuletulek — esmalt supid, seejärel alates detsembrist ka valmistoidud — võimaldab meil korraga kogu sortimendi tootmist ja distributsiooni nii suppide kui valmistoitude osas. Nii toomegi novembris turule 15 erinevat suppi, aasta alguseks aga samas suurusjärgus erinevaid paja- ja pastaroogasid ning kastmeid,” rääkis AS Nordic Foods juht Kuldar Leis. “Tootevalikut on edaspidi kindlasti plaanis regulaarselt uuendada ja täiendada,” lisas ta.

Nordic Foodsi Põlvas asuva tehase käivitamine on kulgenud plaanipäraselt ning ettevõte uute toitude turuletoomiseks valmis. “Nagu ikka täiesti uue tehase puhul, on meilgi ette tulnud väiksemaid viivitusi erinevate seadmete tarnimisel ja seadistamisel, kuid üldist tööplaani see seganud ei ole,” kommenteeris Leis tehase käivitamist.

Toidud toodetakse tervislikkuse põhimõtetest lähtudes, toorained pärinevad suures osas Eesti põllumeestelt. AS Nordic Foods on täielikult Eesti erakapitali baasil asutatud firma, mille omanikeringis endised AS Ösel Foods’i omanikud Kuldar Leis, Katre Kõvask ja Silver Kaur.

Ettevõttele kuuluv valmistoitude tehas alustas Põlvas tegevust sel sügisel ning annab täna tööd 45 inimesele. Tehase käivitamisse on ettevõte käesoleval aastal investeerinud 37 miljonit eesti krooni.