Elektriratast saab rentida samast Bolti rakendusest, kust autot tellida. Sõidu lõppedes saab kasutaja ratta parkida spetsiaalsele parkimisalale. Täpsed alad on rakenduses oleval kaardil tähistatud. Bolti rakenduses on ka ohutusjuhend, mis sisaldab ohutusnõuandeid, kohalike liikluseeskirjade meeldetuletusi ja COVID-19 kriisiga seotud soovitusi, teatas ettevõte.

Elektrijalgrataste rent on osa Bolti Green Plan'ist, millega ettevõte võttis endale pikaajalise kohustuse vähendada oma tegevusest tekkivat ökoloogilist jalajälge. Selle saavutamiseks lisab Bolt muuhulgas platvormile rohkem renditavaid ja elektrilisi sõidukeid. Green Plan'i üheks eesmärgiks on vähendada Bolti süsinikuemissiooni Euroopa transpordisektoris 2025. aastaks vähemalt 5 miljoni tonni jagu, lisades platvormile rohkem rohelisi valikuid.

"Meie uus elektrirataste jagamise teenus aitab täita nõudlust turvaliste ja roheliste transpordiliikide järele, mis on kasvanud tänu sellele, et Euroopa linnad väljuvad järk-järgult COVID-19 piirangutest," ütles Bolt'i mikromobiilsuse juht Dmitri Pivovarov.