L`Embitu juht Toomas Teeväli nendib, et nemad ei ole selgeltnägijad ja ei osanud sellist olukorda ette prognoosida. “Uue hotelli ehitamine ja avamine on pikem protsess ja meie projekt sai alguse ammu ennem koroonaviirust ja ka esimese laine ajal olime juba nii kaugel, et päris käsipidurit peale ei olnud enam võimalik tõmmata. Seega tuli kiirelt muuta müügistrateegiaid ja keskenduda kohalikule turule. Loodame, et uue võlu saab tänasel päeval meie trumbiks konkurentide ees ning see aitab meil keerulise aja üle elada.”

Teeväli loodab inimeste huvile kohalikult turult, kuid nendib, et kindlasti jääb majutuse täituvuse number tugevalt alla nende poolt esialgu püstitatud eesmärkidele. Et hetitlikel aegadel ellu jääda, on hotell toonud turule atraktiivsed ja erilised majutuspaketid ning elamused.

“Täna rohkem kui kunagi varem keskendume hotelli lisateenuste müügile. Meie katusekorrusel asuv sündmuste- ja konverentsikeskus koos katuseterrassiga on pealinnas ainulaadne ning juba täna on huvi väga suur. Samuti on rõhk ka meie imeliste vaadetega ning Vahemere köögiga ROOF restoranil, mida turundame eraldi ja kuhu ootame eelkõige kohalikke suurepäraseid toite nautima,” sõnab Teeväli.

Kuulsaima muinas-Eesti väepealiku Lembitu järgi nime saanud hotell L`Embitu on esimene paljude rõdude ja valgusküllaste toalahendustega hotell Eestis. Eesti muinaskangelase Lembitu nimele on antud prantsuspärast ilmet sidumaks uut hotelli oma vanema venna, 2004. aastal avatud hotelliga L`Ermitage Toompuiesteel.

Luksuslikus 4-tärnilises Superior hotellis on 125 kõrgete lagedega ja maast laeni akendega tuba ja sviiti. Paljudel tubadel on rõdud ja mõnedel päikeseterrassid. L'Embitu toad on võrreldes sama klassi hotellidega ruumikamad ning suuremate "King Size" vooditega.

Seitsmekorruselisel hotellil on Vahemere stiilis siseaed, basseini ja eri saunadega spaa ning Wine & Tapas veinikelder, milleks on ära kasutatud hoone südameks kujunenud vana kivihoone võlvkelder.

Arhitektuuriliselt on tegemist erilaadse ehitisega, kus on säilitatud ja hoolikalt restaureeritud Lembitu 12 asuv 20. sajandi alguses ehitatud kolmekordne maja, mille ümber on ehitatud moodne hotelliosa.

Katusekorrusel asuvast 140-kohalisest restoranist Roof avanevad suurepärased vaated linnale ja Lembitu pargile. Kolme saaliga ning suure katuseterrassiga konverentsi- ja sündmusekeskus on loodud arvestamaks kõiki võimalikke üritus- ja konverentsiformaate. Suurim ürituste ruum mahutab kuni 160 külalist.

Uus hotell põhineb sajaprotsendiliselt Eesti kapitalil. L`Embitu avab oma uksed oktoobris aadressil Lembitu tänav 12.

Hoone on projekteerinud KOKO arhitektid Raivo Kotov ja Olga Batuhtina, sisedisain loodi Design Studio CMY-s Tatjana Jakobsoni ja Natalia Kotljarova poolt. Hoone ehitas Ehitustrust Tallinn OÜ, LHV panga toetusel.

Vaata lähemalt galeriist!