Ehk siis kaua tehtud, kaunikene - Prismasse jõudsid puldid. Tuleb tunnistada, et eks nad pisut harjumatud kasutada on - nende kasutamise loogika on tsipa teistmoodi, kui oleme mujal harjunud aga mis salata, mugavamaks läks poeskäik ikka küll. Toosama naisterahvas soovitas kohe teha oma ostud ka kilekotti, mitte korvi või kärusse, nagu sa tavalise (iseteenindus)kassa puhul teeksid. No hästi mugav. Aga seda teavad kõik, kes on kasvõi korra poes puldiga ringi marssinud ja piiksutanud.

Kuidas PrismaEkspress (ehk siis Prisma puldisüsteem) töötab? Lihtsalt. Esimese sammuna mine võta endale pult - selle saad kätte ID-kaardi abil, mis seotud Prisma Kontoga. Näidates masinale oma ID-kaardi triipkoodi (mis tegelikult on rohkem numbrite jada) saadki puldi kätte. Puldimasinasse võid oma ID-kaardi sisse ka panna - kuidas sul endal mugavam on. Pärast seda pole muud vaeva, kui ainult käi poes ringi ja piiksuta puldiga. Kui kõik vajalik korvis (või kärus või kotis, kuidas sul endal mugavam on), võid puldi tagastada kassade juures. Puldi tagastamisel saad endale triipkoodiga tšeki. Selle annad kassas müüjale (või näitad iseteeninduskassas koodilugejale) ja tasud oma arve nagu tavaliselt - kaardiga või kellaga või telefoniga või sularahas. Või kuidas sulle meeldib. Tähtis on ainult meeles pidada, et oma Konto kaarti pead kassas uuesti registreerima. Muus osas on kõik lihtne nagu 1-2-3.

Minu soovitus oleks minna seda puldisüsteemi Rocca Prismasse testima. Esiteks on tore Prismas puldiga käia - seda pole ju varem saanud. Teiseks on hea õhtul söögilauas arutada, et mis mulje jäi. Ning konstruktiivset tagasisidet ootab Prisma täiesti kindlalt.

Kokkuvõtlikult päris muhe värk, pean tunnistama. Ootan pulte kindlasti ka mujale. Enda mugavusest ennekõike Kristiinesse, teiste prismaliste pärast ka kõikidesse teistesse kauplustesse. Aga nii nagu tali ei jää taeva, ei jää ka puldid loodetavasti ainult Rocca Prismasse ja kui juba ootusärev olla, siis äkki jõuavad isegi enne talve veel ka teistesse Prismadesse. Eks ole näha.

Jaga
Kommentaarid