LHV uus kontor aadressile Lai 15A ehitatava hoone esimesel korrusel valmib 2021. aasta lõpus. Eesti kapitalil põhinev LHV pank saab enda käsutusse ruumid suurusega 672 m2. Kontoris saab olema avar teenindussaal nii eraklientide kui ka äriklientide teenindamiseks, samuti seminariruum näiteks investeerimisseminaride läbiviimiseks.

LHV jaepanganduse juhi Kadri Kiiseli sõnul on lisaks klientidele mugavama teeninduse pakkumisele uue kontori tähtsus ka märgiline. „Pakume kõiki oma teenuseid üle Eesti ja meil on ka kliente igas Eesti nurgas. Pärnu on üks Eesti tõmbekeskustest, selle piirkonna kliendid on väga aktiivsed ja meid pikalt oodanud, seetõttu on ka meie jaoks tähtis enda kohalolu Pärnus rohkem näidata,“ rääkis Kiisel.

„Üldiselt on kõik LHV pangateenused kasutatavad digitaalselt ning otsest vajadust kontori külastamiseks on harva. Samas soovime, et nendel puhkudel, kui siiski tarvis kontorit külastada, saaks seda teha mugavalt ja loodame, et meie juurde leiavad tee ka kliendid kõrvalmaakondadest,“ lisas Kiisel.

Pärnu maakonnas on LHV turuosa umbes 6%. Uue kontori loomisega tuleme kohalikele klientidele lähemale ja loodame turuosa oluliselt kasvatada. Praeguste kokkulepete kohaselt saab LHV Pärnu kontori avada aasta pärast, detsembris. Enne seda on tarvis täita ka Pärnusse tulevad töökohad – esmalt leitakse klienditeenindajad, tulevikus on ruumi ka muude tugiüksuste laiendamiseks. Esialgu võimaldab kontor luua kuni 30 uut töökohta. Seni asuvad LHV kliendikontorid Tallinnas ja Tartus.

„Meil on hea meel, et Pärnu südalinn on töö- ja elukeskkonnana kiiresti arenemas ning hakkame Pärnus asuma uues finantskeskuses plaanitava uue silla läheduses. Koostöö arendajaga on hea ning kindlasti saab kontor väljanägemiselt, funktsionaalsuselt ja mugavuselt sama kõrgel tasemel nagu Tallinnas või Tartus,“ rääkis Kiisel.

Tänaseks on Graf Zeppelini maja ehitustööd hoos. Hoone ehitab Mapri Ehitus ning arendaja on VP Kinnisvara. Hoone arhitektuurne projekt “Lainurk” pärineb BOA arhitektidelt ja sai Pärnu 2019. arhitektuurikonkursil esimese koha.