Kongressi ellukutsujaks on Eesti Jõuluvanade Liit ja see saab teoks Eestis välja töötatud virtuaalkonverentside lahenduse abil. Global Virtual Solutions korraldab ka virtuaalseid jõulupidusid, mille meelahutuse eelarvest suunatakse 10% annetusena UNICEFi lastefondi.

„Inimesed vajavad hetkel tuge ja positiivseid emotsioone rohkem kui kunagi varem. Meil on tõesti hea meel, et saame ulatada abikäe põhjanaabritele ning jõuluvanade kongressi väärikalt maha pidada. Enam kui 50 riigi jõuluvanad Gröönimaalt Prantsusmaani saavad kokku just tänu Eestis välja nuputatud lahendusele," ütles Global Virtual Solutions konsortsiumi eestvedaja Lehari Kaustel.

"Jõulu- ja firmapidude ära jätmise asemel võib inimesed kutsuda hoopis virtuaalsele peole ja annetada raha heategevuseks. Iga korraldatud jõulupeoga toetatakse abivajavaid lapsi ja annetatakse meelelahutuse eelarvelt 10% UNICEFile" märkis Kaustel.

Samal päeval korraldavad ka Delfi ja PerejaKodu online jõuluprogrammi koos jõuluvanaga. Lapsed saavad võimaluse jõuluvanale helistada ja oma soove ning mõtteid jagada. Täpsem informatsioon alates 1. detsembrist perejakodu.ee-s.


2020. aastal on GVS korraldatud muuhulgas Ameerika ja Euroopa Liidu vahelised virtuaalsed kõnelused, kolme mere virtuaalne tippkohtumine presidentide vahel ja üle maailma ettevõtjaid kokku toonud Business Survival Summit.
Novembris aidatakse Eestil korraldada ÜRO Julgeolekunõukogu virtuaalistungit Afganistani teemal ja detsembri alguses Euroopa kosmosenädalat.
Virtuaalsündmuste korraldamise brändi Global Virtual Solutions konsortsiumis osalevad Royal Experience, Eventech, Miltton New Nordics, Cisco Systems, TwoOne, Minu Rada, ProLab, Valge Klaar, Telia, Futuruum, Sorainen, Digiscope, VOK DAMS ja Tallinna linn.