Hazard oli siis vaid kuus kuud uues koduklubis mänginud ning intsident tõi talle kaasa punase kaardi ehk eemaldamise. Nimelt tõi ta liigakarika mängus Swansea vastu pallipoissi jalaga kõhtu.

Pallipoiss oli saanud mängu otsustavatel hetkedel palli enda kätte ja oli sellele peale viskunud. Hazard püüdis palli kätte saada, aga lõi seda tehes poissi jalaga.

"Poiss kattis kogu kehaga palli ja ma lihtsalt püüdsin seda lüüa," selgitas Hazard peale mängu. "Ma arvan, et ma lõin palli, mitte poissi," lisas ta.

Pallipoisi nimi oli Charlie Morgan ning ta ei olnud sugugi tavaline noormees. Tegu oli tolle sama Swansea meeskonna multimiljonärist direktori pojaga.

Noormees otsustas Hazardi suhtes järgmisi samme mitte astuda ning pooled unustasid juhtumi. Internet ja jalgpallisõbrad mäletavad seda aga endiselt.

Morgani sotsmeedia konto jälgijate arv kasvas hoobilt 600 pealt 100 000 lähedale. Ta sattus ka meediaveergudele, sest hakkas välja tulema, kui laia elu noormees elab - luksuslikud puhkused ja uhked autod seejuures.

Morgani unistus oli alustada oma äriga ning peagi see täituski. Koos parima sõbra Jackson Quinniga nägid nad, et Suurbritannia turul valitseb premium tasemel vodka puudus.

Nad lõid ettevõtte Au Vodka, mis turustab ultra-premium vodkat, hakates teiste seas pakkuma teenust Costcole, Selfridgesile ning Harvey Nicholsile.

"Inspireerituna kullast, baseerub AU Vodka perioodilisuse tabelile, kus kulda sümboliseerib lühend Au, mille aatomite arv on 79," on kirjas ettevõtte kodulehel. Pudel, milles vodka asub, on loomulikult kuldset karva.

Ettevõte kasvatab jõudsalt tuntust. Jõulude ajal on see brittide seas olnud üks populaarsetest kingitustest. Sel talvel oli seda eriti märgata, sest väga paljud inimesed tegid oma kingiks saadud kuldse pudeliga sotsiaalmeediasse postitusi.

Eden Hazardil ei lähe samal ajal oma praeguses koduklubis, Real Madridis, just kõige paremini.