Kuutsemäed, Väike-Munamäed ja Vimka suusakeskusi haldava Äärmusliku Spordi AS juhatuse liige Priit Tammemägi rääkis, et sel nädalal naasid nad täies mahus tavahinnakirja juurde. "Kuigi endiselt arvestame vajadusega piletimüük ajutiselt peatada või hindu tõsta," lisas ta.

Hindade tõusu on kritiseerinud nii meedias kui sotsiaalmeedias mitmed kliendid, kes peavad hinnatõusu ebaõiglaseks. Kasuliku poole pöördus lugeja, kellele tekitavad muret Kuutsemäe ja Väike-Munamäe hinnad. "Mure selles, et kuidas Kuutsemäe ja Väike-Munamäe pandeemiat enda kasuks jõhkralt ära kasutavad. Asi mäepiletites mida nad on hetkel tõstnud ligi 50 protsenti," rääkis lugeja.

"Eelnevalt maksis mäepilet 27 ja nüüd 42 eur. Väheseid tegevusi mida inimesed veel teha saavad aga nemad otsustavad sellise hinnaga üllatada," tõdes lugeja.

Tammemägi kinnitas, et hinda tõsteti järjekordade vähendamiseks ja inimeste hulga vähendamiseks, et järjekordades ja mäel oleks võimalik hoida distantsi.

"Alternatiiv hinnatõusule oleks olnud keskuste sulgemine kuna sellise rahvamassi juures poleks olnud võimalik valitsuse kehtestatud piirangutes kinni pidada. Siis poleks keegi mäesporti harrastada saanud," sõnas Tammemägi

"Vaatamata keerulisele ja paljusid pahandavale olukorrale oleme pigem uhked, et oleme sel talvel paljudele suusarõõmu pakkuda saanud," lisas ta.