Konkurentsiamet andis teada, et 19. veebruaril lõpetasid nad MM Grupp OÜ ja Forum Cinemas OÜ koondumise menetlemise, kuna koondumise osalised otsustasid koondumisest loobuda. Konkurentsiamet jõudis menetluse tulemusena seisukohale, et koondumine võib oluliselt kahjustada konkurentsi kinodes filmide näitamise kaubaturgudel Tallinnas ja selle lähiümbruses (turuosa kokku oleks tõusnud üle 80%) ning Tartus (turuosa kokku oleks tõusnud üle 90%). Lisaks on ühel koondumise osalisel tugev positsioon filmide levitamises kaubaturul, mis võimendaks omakorda koondumise negatiivseid mõjusid.

Ehkki tegemist on meelelahutussektori jaoks keerulise perioodiga, ei saa Konkurentsiameti hinnangul sellel põhjusel siiski kiita heaks konkurentsi kahjustavaid ja kaubaturu struktuuri negatiivselt ja pikaajaliselt mõjutavaid koondumisi.

MM Grupp OÜ valitseva mõju alla kuuluv Apollo Kino OÜ opereerib Eestis 10 kino, sh on neil Tallinnas neli kino (Solarise keskuses, Mustamäe keskuses, Ülemiste keskuses ja O´Learys kinorestoran Kristiine keskuses), Tartus kaks kino ning Pärnus, Saaremaal, Narvas ja Jõhvis üks kino. MM Grupp OÜ tegeleb kinofilmide levitamisega kontserni kuuluvate ettevõtjate Theatrical Film Distribution OÜ ja Estonian Theatrical Distribution OÜ kaudu kaubamärgi Hea Film all.

Forum Cinemas OÜ opereerib Eestis 3 kino (Coca-Cola Plaza Tallinnas, kino Ekraan Tartus ja kino Centrum Viljandis).