Ehk mõnevõrra üllatuslikult on tabelis esikohal Spordiklubi Rafter, tuntud ka kui BC Kalev/Cramo. Üheteistkümne toetust saanud isiku keskmine brutopalk mullu novembris oli lausa 2952 eurot.
Neile järgneb Astlanda Hotelli Aktsiaselts, kus töötab vaid neli töötajat ning mis on seotud Radissoni hotelliga. Kolmandal kohal on mõnevõrra üllatuslikult MTÜ Moreno Keskus, mis tegeleb kodulehe andmetel "psühhodraama elumõistmise nähtavaks ja kättesaadavaks" tegemisega.
Kui suured on aga palgad mõnes tuntud ettevõttes, asutuses või spordiklubis, võrreldes "tabelitippudega"?

Tuleb välja, et näiteks jalgpallurid teenivad Eestis korvpalluritest märkimisväärselt väiksemat palka. Kui Kalev/Cramo keskmine brutopalk oli 2950 eurot, siis üllatuslikult on Eestis kõrgeima keskmise palgaga jalgpalliklubi neljandal liigatasemel mängiv Sillamäe Kalev. Sillamäe Kalevi kõrval kahvatuvad isegi kaks korda järjest Meistriliiga võitnud FC Flora töötajate palgad. Tõsi, Sillamäe Kalevil on vaid kuus palgalist töötajat, mitukümmend vähem kui FC Floral.

Kõrgeimat keskmist palka 1407 eurot maksev kultuuriasutus oli VAT Teater. Ilmselt mõnevõrra tuntumas Eesti Draamateatris jäi keskmine palk aga sootuks alla 1000 euro.

Üllatavalt suureks võib aga pidada näiteks Piletilevi keskmist brutopalka, mis oli 1552 eurot.

Tuntud toitlustusettevõtete keskmised brutopalgad jäid umbes 1000 euro kanti. Näitena on tabelis toodud Lido, kus see oli 1066 eurot.