Kueski pakub tarbija finantseerimise teenuseid Mehhiko turul. Ettevõte on keskendunud kliendisegmendile, kel puudub krediidiajalugu, kuna varasemalt pole ükski krediidiasutus neid teenindanud. Finantsteenuste pakkumine krediidiajaloota kliendile kätkeb kõrgemaid riske. Veriff aitab Kueskil hoida teenus kooskõlas vastavuskontrolliga ning maandada riske võimalike identiteedipettuste- ja kelmuste osas.

48 protsenti Ladina-Ameerika täiskasvanud elanikkonnast pole kunagi omanud ligipääsu tarbija finantseerimise teenustele. Vaid 21,6 protsenti Mehhiko elanikkonnast omab krediitkaarti. Põhjuseks, miks inimesed ei saa kasutada ametlikke finantsteenuseid, peetakse varimajandust. 57 protsenti mehhiklastest töötab mitteametlikult, fiskaalselt moodustab see ligi neljandiku riigi sisemajanduse kogutoodangust. Ümbrikupalka teenivad tarbijad väldivad ametlikke finantsteenuseid, kuna pelgavad maksuameti tähelepanu.

Veriffi kaasasutaja Janer Gorohhovi sõnul on turvalise finantsteenuste platvormi nurgakiviks kiire ja usaldusväärne isikusamasuse tuvastamine. „Tõhus isikusamasuse tuvastamise teenus võimaldab Kueskil julgelt laieneda. Nii on äri skaleerimine madalamate riskidega ettevõtte jaoks, kuid samas on ka kliendid oluliselt paremini kelmuste eest kaitstud. Veriffis näeme partnerlust Kueskiga suurepärase algusena Ladina-Ameerika turule murdmiseks," rääkis ta.

Kueski krediidiriski juhi Sahari Cabello sõnul valiti Veriff partneriks lähtuvalt vajadusest täpsusele, suurepärasele klienditeenindusele ja valdkondlikule kogemusele. „Meie jaoks on oluline pakkuda kliendile usaldusväärset teeninduskeskkonda. Oleme loonud mitmetasandilise turvavõrgu, kus Veriffil on võtmeroll identiteedipettuste- ja kelmuste ennetamisel ja tuvastamisel," ütles ta.

Veriff on globaalne tehnoloogiaettevõte, mis võimaldab organisatsioonidel luua usalduse oma klientidega, kasutades selleks tarka, täpset ja automatiseeritud isikusamasuse tuvastamise online-lahendust. Turu suurima andmebaasi abil analüüsib Veriffi otsustussüsteem sekunditega tuhandeid tehnoloogilisi ja käitumuslikke näitajaid. Ettevõtte tehnoloogia suudab tuvastada üle 9000 isikut tõendava dokumendi enam kui 190 riigist. 2015. aastal asutatud Veriffi klientideks on rahvusvahelised ettevõtted peamiselt finantstehnoloogia, krüpto ja liikuvuse sektorist.