Go on unikaalne jaht mitmel põhjusel. Esiteks on see värvitud türkiissiniseks, mis ei ole kuigi tavapärane. Teiseks on see 250-jalane jaht täis äärmist luksust. Seal on oma helikopteri maandumisplats, bassein, saun, jõusaal ja isegi haigla. Kui õlut on juurde vaja, siis avaneb 40-jalane osa jahist ning sealt väljub 32-jalane Go miniversioon, mil on nimeks "Limusiin". Ka see on türkiissinine. Kõige selle luksuse väärtus on umbes 100 miljonit dollarit. 2018. valmis saanud alust hoiab mees peamiselt Kariibide piirkonnas ning loodetavasti on tal sellele ka tugev kindlustus tehtud.

Eesti vabariigi aastapäeva hommikul juhtus Sint Maarteni jahtklubi juures Saint Martini saarel intsident, mis jäi mitme nurga alt ka videole. Vesi oli sile ja selge. Filmija sõnul oli tegemist lausa teise korraga mõne minuti jooksul, kui Go sõitis sisse jahtklubi sadamasillale. Jahi tark arvutisüsteem oli läinud lühisesse ning automaatne navigeerimine ei töötanud. Isegi kui härra Wildil puudub täielik kindlustus, siis oma 3 miljardi dollarilise varandusega ei teki tal raskusi tekkinud kahjusid hüvitada.

Kes on Hans-Peter Wild?

1931. aastal lõi tema isa toiduainetega tegeleva firma Zick-Zack Werk. Pärast mõnd aastat muutis ta selle aga WILD-iks ja kolis tehase Heidelbergi. WILDile tõi edu mitte-alkohoolsetele jookidele koostisosade tootmine. Peamiselt käib jutt mahladest.

Peagi hakati tootma koostisosi lisaks joogitööstusele ka teistele toidutööstustele, näiteks jäätisetootjatele. 60ndate lõpus jõuti ka enda joogibrändini. Selleks sai Capri Sonne, mis on paremini tuntud Capri Sun'ina. Jooki müüakse ka Eestis.

Hans-Peter ei töötanud siis veel pereäris, ta liitus 1974. aastal. Tema eesmärgiks oli teha Capri Sun'ist globaalne bränd. See võttis aega 20 aastat, aga 1991. aastaks oli sellest saanud Euroopa mitte-alkohoolsete jookide turuliider. 1994. aastal saavutasid nad ka USAs esikoha.

1995. aastal suri tema isa ning Hans-Peter võttis ettevõtte juhtimise üle. Kaks aastakümmet domineerimist ootas veel ees. 2014. aasta juulikuus ostis rahvusvaheline toidutootmise hiiglane Archer-Daniels-Midland Wild Flavors'i ära 3 miljardi dollari eest. Tehing oli 100 protsenti rahaline, Hans-Peter teenis müügist 2 miljardit dollarit. Ülejäänu läks emale ning õdedele-vendadele.

Vaid üht brändi ei müüdud maha see oli Capri Sun. Sellest sai eraldi ettevõtte alt välja antav bränd. Täna omab mees 100% just sellest firmast. Tõsi, tegemist on suures osas litsentse omava ettevõttega. Euroopas tegeleb edasimüügiga Coca-Cola, Põhja-Ameerikas Kraft Heinz.