Tan Hooi Ling on ettevõtte Grab kaasasutaja, mis on arenenud sõidujagamisäpist multifunktsionaalseks rakenduseks, pakkudes tänaseks kaheksas Kagu-Aasia riigis teenuseid alates toidu- ja pakitranspordist kuni digitaalsete maksete ja kindlustuseni. Clare Gilmartin on Trainline'i endine tegevjuht, kelle uuendusmeelsel juhtimisel kasvas piletimüügiplatvorm Ühendkuningriigist 270 teenusepakkujani 45 riigis.

Lähiaastatel plaanib Wise laieneda oma toodetega kogu maailmas, leida uuenduslikke viise rahvusvaheliste teenustasude vähendamiseks ning jätkata uute lahenduste ehitamist, et toetada inimeste ja ettevõtete piiriüleseid finantsvajadusi.

„Mõlemad juhid toovad ettevõttesse hulgaliselt kogemust, mis toetab Wise'i piirideta raha missiooni rahvusvahelisel laienemisel. Clare ja Hooi Ling lisavad nõukogusse ka väärtuslikke vaateid, et aidata meil luua veelgi kaasavamat töökeskkonda ning pakkuda mitmekesisemaid tooteid," selgitas Wise'i kaasasutaja ja tegevjuht Kristo Käärmann.

Viimati sai Wise'i nõukogu täiendust 2019. aastal, mil nõuandjate ringiga liitusid Adyen'i finantsjuht Ingo Uytdehaage ja Netflixi endine finantsjuht David Wells. Lisaks kuuluvad nõukokku Wise'i kaasasutaja Taavet Hinrikus, investorid Alex Rampell (Andreessen Horowitz) ja Roger Ehrenberg (IA Ventures).

Wise'i hoogsat laienemist toetab ka kasvav tiim. Viimaste värbamiseesmärkide järgi suureneb ettevõtte töötajaskond käesoleva poolaastaga kolmandiku võrra, Tallinnasse lisandub 165 töökohta.