Veebikonverentsi on vaatama ja kuulama oodatud kõik huvilised, aga ennekõike põhikooli lõpuklasside ja gümnaasiumite õpilased, õpetajad ja lapsevanemad üle kogu Eesti. Üritusele saab registreeruda siin.

„Kui kogu sellest üleilmsest kodudesse sulgumisest midagi head on sündinud, siis on see võimalus, korraldada erinevaid üritusi, mida saavad erilise vaevata ja reisimist ette võtmata vaatama ja kuulama tulla tuhanded inimesed," sõnas Pangaliidu juhatuse esimees Allan Parik.

„Loodame, et konverentsi esinejad pakuvad huvi ning osalejaid saab olema tuhandetes," lisas ta. Konverentsi avab Eesti rahandusminister Keit Pentus-Rosimannus.

Intervjuus ürituse moderaatori Victoria Villiguga räägib elu jooksul kogunenud rahaga seotud õppetundidest muusik Tanel Padar. Oma kogemusi lennukate ettevõtete rajamisel jagavad vennad Joan ja Kristjan Kangro, kes tegelevad ettevõtjatena nii nutikate robotmuruniidukite arendamise ja tootmise kui üleilmse krüptopanga rajamisega. Ühes paneelarutelus räägivad koolis ettevõtlusega alustanud noored ettevõtjad Mart Vainu, Marilin Berg ja Kaisa Kumpas, kuidas õpilasfirmast päris edukas ettevõte kasvatada.

Teises paneelis kõnelevad aga investorid Kristi Saare, Jaak Roosaare ja Viljar Arakas finantsvabadusest, säästmise ja investeerimise põhitõdedest ning rahatarkusest laiemalt.

Lapsevanematele, pedagoogidele ja muidugi ka kõigile teistele huvilistele on suunatud paralleelarutelu, kus Urmas Vaino modereerimisel arutavad kooli ja kodu rolli üle rahatarkuse andmisel noortele Eesti Panga president Madis Müller, Tallinna Reaalkolli direktor Ene Saar, Maardu Gümnaasiumi ettevõtlus- ja majandusõpetaja Gerli Veeleid ning rahatarkuse omandamist uurinud Piia Viks-Binsol ettevõttest Civitta. Ürituse lõpetab virtuaalne viktoriin kõigile osalejatele. Viktoriini parimaid ootavad auhinnad!