Uue nutika teenusega saad mugavalt sujuva koduinternetiga katta ka kodu kõige kaugemad nurgad — olgu selleks garaaž, terrass, alumise korruse magamistuba või mõni kaugem tuba eemal tavapärasest võrguruuterist.

Koduinternet, mis levib veelgi kaugemale


Smart Wifi ruuter ja tugiseadmed katavad kuni 240 m² leviala, nii on kasutajal võimalik valida sobiv pakett vastavalt oma kodu suurusele ning pere vajadustele. Lisaks on teenuse seadistamine ja ühenduste kontrollimine imelihtne ja mugav, selleks on vaja vaid Telia Smart Wifi rakendust. Kui internetiühenduses esineb aga tõrge, siis annab äpp sulle ka sellest teada. Peale selle on võimalik sama äpiga jagada wifit oma külalistele või määrata pere väiksematele interneti kasutamise jaoks ajakava. Mugav ja nutikas, kas pole?

Kellele aga sobib Smart Wifi teenus?


Smart Wifi teenus on sobilik sellisele korterile või majale, kus tavalise ruuteriga wifi mingil põhjusel ühtlaselt ei levi. Näiteks võivad wifi signaali nõrgestada nii paksud ja tugevad seinakonstruktsioonid, elektroonikaseadmed kui ka pakettaknad. Kui su kodul on mitu korrust, sinu praegune koduinternet ei levi mugavalt soovitud ruumidesse või tahad nautida sujuvat netiühendust kevadsuvisel hooajal terrassil mõnusalt ja lõbusalt aega veetes, siis see teenus on just sulle.

Telia Smart Wifiga oled alati ühenduses ja naudid veelgi sujuvamat koduinterneti.
Tutvu uue teenusega siin.

Jaga
Kommentaarid