„Sihiks on olla klientidele kättesaadav üle kogu Eesti,“ ütles Prisma Peremarketi e-kaubanduse juht Sven-Erik Veimer. „Olgu see siis füüsilise Prisma kaupluse, kulleriteenuse või pakiautomaatide kaudu. Kuna Cleveroni erapakiautomaadid asuvad kliendi kodus, on see ideaalne variant laieneda Tallinnast kaugemale, muutes ePrisma teenused veelgi mugavamaks ja kättesaadavamaks," lisas Veimer.

Cleveroni erapakiautomaatide lisandudes laieneb Prisma tarnepiirkonda Harjumaale ning Pärnu ja Viljandi linna elanikeni. „Kuna Prismal on lisaks toidukaubale lai valik tarbekaupu, siis on pakikappide omanikel veelgi suurem valik,“ sõnas Cleveroni avatud võrgu juht Arti Kütt.

„Praegu saavad pakikapi teenust kasutada kõik eramajade ja ridaelamute elanikud üle Eesti, aga peagi on häid uudiseid oodata ka kortermajade elanikele, sest tuleb Cleveron peagi välja spetsiaalselt kortermajadele loodud lahendusega," lisas Kütt.

Erapakiautomaat mahutab 160 liitrit ehk kokku umbes neli kilekotitäit kaupa. Sellest pool on termotsoon, mis hoiab vastavalt vajadusele kas jahedust või soojust. Teine pool on mõeldud pakkidele, mis ei ole temperatuuritundlikud.