Ehkki Delfi fotograafi kaamerasilma ette jäi üsna nirus seisus ratastega Bolti tõukeratas, siis ettevõte ise ei kurda. Nende tõukerataste spetsialist Aleksandr Lilišentsev kinnitab, et üldiselt käiakse tõukeratastega heaperemehelikult ümber ja vandaalitsemist tuleb ette väga harva.

"Tavaliselt vajavad tõukerattad regulaarset hooldust ja väikseid parandustöid. On tulnud ette olukordi, kus tõukerataste peale on soditud või mõni osa vajab väljavahetamist, näiteks ekraan või porilaud. Aga taaskord - sellised olukorrad, kus kasutajate hoolimatuse tõttu on vaja tõukerattaid parandada, on harvad," ütleb Lilišentsev.

Samas ütleb Bolti esindaja, et kui inimene märkab, et tõukerattaga ei käida vastutustundlikult ümber, paluvad nad tal sellest nende klienditoele teada anda.

"Võtame nende kasutajatega ühendust ja olenevalt olukorrast kas piirdume noomitusega, teeme trahvi või blokeerime rakenduse kasutamisest," ütleb Lilišentsev.

Bolt on Tallinna tänavatel sel aastal lisanud paarsada uut tõukeratast.

Hea lugeja, kirjelda oma kogemusi tõukeratastega. Milliseid olukordi oled märganud. Sellest võid kirjutada vihje@delfi.ee