„Olen veendunud, et kvaliteetse ja professionaalse taksoteenuse järele on endiselt olemas arvestatav nõudlus. Forus Grupiga liitumisel lisame taksoteenustele turvalisusega seotud olulise faktori. See on miski, millest sõidujagamise platvormide kaudu teenust ostes on ehk seni enim puudust tuntud," rääkis Forus Grupi nõukogu esimees Urmas Sõõrumaa.

"On ju oluline teada, kes su lapsed kooli või treeningule viib ja olla kindel, et see kõik on usaldatud tuntud ja litsentseeritud professionaalidele. Meil on juba täna Foruses igapäevaselt töös üle 200 teenindava sõiduki. Kui nüüd lisanduvad veel ca 200 Tulika sõidukit ja professionaali, kes annavad meie äridele juurde olulise sünergia, siis koos on meil piisavalt oskuseid ja jõudu, mida saame arendada kliendile kasulikumaks ja paremaks uueks transporditeenuseks Eestis," lisas Sõõrumaa.

Sõõrumaa sõnul jätkab Tulika Takso asutaja ning juht Mati Saar ettevõtte juhtimist juhatuse liikmena ka peale ettevõtte müüki ning teenuseid osutatakse edasi Tulika taksobrändide alt, milleks on Tulika Takso, Maksitakso, Tulika Premium, Airport Taxi ning Ratastoolitakso.

„Olen 25 aastat üles ehitanud Eesti juhtivat taksoteenuseid pakkuvat ettevõtet. Tänase tehingu valguses on mul kindel tunne, et Forus Grupp on innovaatiline ja tugev uus omanik, kes saab rakendada oma IT-võimekust ning arendab edasi meie digitaalset tellimuste keskkonda, Tulika 1200 mobiilirakendust," kommenteeris Tulika Grupi juht Mati Saar.

"Kindlasti on ka oluline, et nii Tulika kui ka Forus on mõlemad nn 24/7 teenindusettevõtted ja ühine mobiilsete liikuvusteenuste juhtimine ühisest kaasaegsest Foruse juhtimiskeskusest on kindlasti üks sünergiatest, mida oleme otsinud,“ lisas Saar.