Kümneosalises saatesarjas „Auto Poodcast” räägivad City Motorsi inimesed lähemalt sellest, mis nende valdkonnas toimub, millised on autoturgude trendid, milliseid autosid eestlased eelistavad ja mida on oodata autoturule tulevikus. Seitsmes saade sarjast „Auto Poodcast” annab kiire ülevaate sellest, millised uued mudelid ja vanade uuendused on äsja Eestis salongidesse jõudnud.

„Mina olen tõesti see ekspert, kes oskab autodele hindu külge panna. Ma küll ei ütle, mis autod maksavad, see otsus kujuneb mujal. Kuid mina tagan selle, et kõikidel meie klientidel oleks igas kanalis käes viimane ja uusim info meie müüdavate autode kohta. Nii autode hindade kui nende kirjelduste osas. Mind ei tasu süüdistada selles, kui autodel hinnad tõusevad,” naerab City Motorsi Lasnamäe esinduse müügikonsultant Tõnu Tuisk.

Tuisk on tulnud podcast’i stuudiosse aga terve nimekirja uudistega. Nagu müügikonsultant ise ütleb, siis ei ole ka tema aastaid näinud olukorda, kus ühel kitsal ajahetkel on turule toodud nii palju mudeliuuendusi ja ka uusi autosid.

„Kui mainida mõningaid, siis kindlasti Renault Kangoo lõplikku uut tulemist. Kangoo Expressi puhul on tavalisest pirukakärust saanud croissant. Peamiselt on saanud auto uue välimuse, uue kere. Samuti on Dacia Sandero saanud uue väljanägemise, Logan tuleb ka uuendatuna koheselt välja. Lisaks saame rääkida uuenenud Renault Arkanast, Nissan Qashqaist ja Renault Traficust,” loetleb Tuisk.

Stuudios vestlesid uutest autodest City Motorsi Lasnamäe esinduse müügikonsultant Tõnu Tuisk ja saadet juhtiv City Motorsi müügijuht Jüri-Bruno Asari.

Kuula saatesarja „Auto Poodcast” uut salvestust Delfi Tasku keskkonnast:

1x
00:00

Jaga
Kommentaarid