Brasiilia pank MS Bank väidab, et Wise hoiab maksudest kõrvale ning ei järgi kohalikke valuutavahetusseaduseid, vahendab Bloomberg. Wise'i sõnul on aga tegemist tavalise konkurentidevahelise äritüliga, sest MS Bank püüab Brasiilias turule tuua Wise'iga väga sarnast platvormi.

"MS Bank teatas tänavu veebruaris, et lõpetab koostöö Wise'iga ning tuli samal päeval välja Wise'ile väga sarnase makseplatvormiga, mida hakati klientidele ka kohe turundama," teatas Wise juba mais. "Seejärel alustas Brasiilia pank Wise'i vastu laimukampaaniat, mille ainsaks eesmärgiks paistab olevat enda konkureeriva teenuse reklaamimine."

Wise'i esindaja ütles Bloombergile, et praegu on keeruline tüli lõpptulemust ette näha, mistõttu pani Wise võimaliku kaotuse puhuks kõrvale ligi seitse miljonit eurot. Samuti plaanib Wise teha igakülgset koostööd Brasiilia ametiasutustega. "Uurimise alustamine ei tähenda, et oleksime midagi kriminaalset teinud ning leiame, et me ei ole seaduste vastu eksinud," kirjutas Wise noteerimisprospektis.