Lõuna-Korea ettevõtted võivad küll õitseda, kuid nagu The Economisti aruandest selgus, siis võib selle edu taga olla halb kohtlemine – olgu selleks siis sunniviisilised joomissessioonid, pikad tööpäevad, töö puhkepäevadel ning üleüldine turvalisus ning võimu kuritarvitamise probleemid. Kurnava töökultuuriga kaks tuntud ettevõtet on uudistekanali Insideri sõnul Samsung ja Korean Air.

The Economist’i raportis toodi välja üksikasjalikult juhtumeid, kus tööandjad on väidetavalt oma töötajaid mitmes Lõuna-Korea idufirmas väärkohelnud. Insider toob oma artiklis välja ka ühe näite: tarneettevõtte Coupang’ist, mida kutsutakse Lõuna-Korea Amazoniks (väärtus 74,6 miljardit dollarit).

Artiklis kirjutatakse, kuidas juunis seisis ettevõte Coupang silmitsi tarbijate tagasilöögiga, kui nende laos toimunud ulatuslikus tulekahjus kaotas elu tuletõrjuja. Sellest tulenevalt tõstatus nii seadusandjatel kui ka kohalikul meedial küsimus sealse tööohutuse kohta ning lisaks on neilt nõutud töötajate ja partnerite paremat kohtlemist. Ettevõttes on südameatakkide tõttu surnud kuus töötajat: kolm kodus ja kolm tööl. Uurides leiti, et vähemalt üks neist surmadest oli seotud tööga.
Ettevõtte pressiesindaja rääkis Insider’ile, kuidas kõiki töötajad oli võimalik evakueerida põlevast majast ning et juba ruumides on kehtestatud tuletõrjeplaanid ja tuleohutuskontrollid. Lisaks rõhutas ettevõte, et firmade põhjustatud suremus on Koreas keskmisest madalam.

Uuringus osales 1500 Korea täiskasvanut vanuses 16–69 aastat, kellest suurem osa väitsid, et tunnevad end halva kohtlemise suhtes lootusetuna. Kui neilt küsiti, kuidas nad selle vastu võitlevad, siis vastas 70% töötajatest, et “lihtsalt talu ära”.