Sägi on pikaajaline mentor ja coach idufirmadele ja idufirmade asutajatele, et ehitada paremaid tooteid ja saavutada kiireid tulemusi. 2005. aastal kaasasutas Sägi Playtech Mobile'i, mis on maailma suurima võrgumängutarkvara arendaja Playtechi autonoomne divisjon, kus ta töötas kümme aastat tehnoloogiajuhina. Selle aja jooksul kasvas üksuse aastatulu nullist rohkem kui saja miljoni dollarini.

Hiljem kaasasutas Sägi Londonis pilvepõhise integratsiooni ja tarne platvormi Nevercode, kus ta töötas aastatel 20172019 tehnoloogiajuhina, viies ettevõtte ulatusliku koostöölepinguni Google'iga spetsiaalse töövoo automatiseerimise tööriista Codemagic loomiseks, mis mobiilirakenduste arendamist lihtsustab.

Sägit tuntakse muu hulgas ka tehnoloogiavaldkonna õigusküsimuste eksperdina, mistõttu on õigustehnoloogia ettevõte Avokaado talle ideaalseks väljakutseks. „Mariana on oma meeskonnaga loonud fenomenaalse toote ja ma näen selgelt, kuidas tehnoloogia juhib üleminekut vanadelt protsessidelt uutele tõhusatele protsessidele, parandades tootlikkust ja seost juriidilise ning äritegevuse vahel. Põnev on muuta sektorit koos meeskonnaga, kellega jagan sama DNA-d," kommenteeris Sägi.

Laas-Billson on staažikas turundusveteran, olles teinud koostööd erinevate kaubamärkide, agentuuride ja kirjastajatega, töötades turundusjuhina reklaamitehnoloogia idufirmas NEXD. Laas-Billson on loonud väärtust turunduskonsultandina paljudele erinevatele tehnoloogiaettevõtetele.

„Olen konsultandina töötades isiklikult maadelnud probleemiga, mida Avokaado lahendab. Olen alati vihanud paberimajandust nagu kõik ja olen tohutult põnevil selle üle, et rohkem ettevõtteid saavutaks omamoodi probleemivaba lepingute nirvaana," kommenteeris Laas-Billson.

Tippjuhtkonna täienemine toimub ajal, mil platvorm on valmis saanud uued funktsioonid, nagu andmepõhine otsinguvõimalus, reaalajas koostöö, dokumentide jagamine ja versioneerimine. Viimane on arendatud koostöös uuspanganduse platvormiga Zeta. Platvormi täiustamise järel keskendub Avokaado tiim müügi ja turunduse automatiseerimisele, et valmistuda järgmise kuue kuu jooksul kasvu kiirendamisele.

„Meie eesmärk on muuta lepingutega töö kuluühikust tuluühikuks, kus igapäevatöö juriidiliste lepingute ja dokumentidega on andmepõhine digitaalne protsess, mis on skaleeritav äriüksuste vahel. Kristiani rahvusvaheline kogemus tiimide ja tehnoloogiate ülesehitamisel ja platvormi väljatöötamisel koos sügava huviga juriidilise maailma vastu ning Beni oskus ühendada loovus analüütikaga kasvu saavutamiseks muudab uued juhid meie meeskonna võtmeisikuteks ettevõtte ülemaailmse laienemise edendamisel," ütles Mariana Hagström, Avokaado asutaja ja tegevjuht.

Avokaado on lepingute elutsükli haldamise platvorm (CLM) advokaadibüroodele ja ettevõtete juriidilistele ning äri ja personaliga tegelevatele meeskondadele. Platvormi kasutatakse aktiivselt Baltikumis, Põhjamaades, Poolas, Belgias ja Suurbritannias. Ettevõtte asutas 2016. aastal endine vandeadvokaat ja advokaadibüroo juhtivpartner Mariana Hagström, et lahendada ebaefektiivsusi lepingute haldamise töövoos.

2020. aastal nomineeriti ta Euroopa õigustehnoloogia konkursil European Women of Legal Tech ettevõtluse kategoorias.