Rally Estonia kodulehekülg

Rally Estonia ametlikul koduleheküljel saab lisaks fännitoodetele ning võistluse piletitele osta ka eestlaste leiutatud koroonavastast ninaspreid BioBlock. Ninasprei eest küsitakse 18 eurot ja 50 senti.

„Rally Estonia on koroonaviiruse antikehasid sisaldavate BioBlocki ninaspreidega õnneks siiski hästi varustatud - neid saab kohapeal soetada pealtvaatamisalade Sportlandi pop-up poodidest. Samuti on võimalik BioBlocki soetada Tartus Küüni tänaval olevast Chemi-Pharmi müügitelgist, kus leiab ka esindusliku valiku desinfitseerivaid tooteid," ütles võistlust toetava Chemi-Pharmi Rally Estonia projekti juht Triin Uibo.

Bioblock koroonavastane ninasprei tuli apteekidesse müügile selle aasta maikuus, toona oli inimeste huvi toote vastu meeletu. Bioblocki looja professor ning ettevõtte Icosageni juht Mart Ustav ei olnud üllatunud, et nende toode nii populaarseks osutus. "Need ninaspreid, kuhu oleme pannud SARS-CoV-2 vastased veise antikehad, on ainuke moodus, kuidas viirust ära hoida," selgitas Ustav.