“Nii pikka ootusaega pole Rimil veel kunagi ühegi poe valmimiseks olnud. Seda suurem on rõõm, et uue kaupluse valmimine tundub nüüd käeulatuses," rõõmustas Rimi tegevjuht Vaido Padumäe ning lisas, et uus kauplus ehitatakse moodsa tehnikaga ning keskkonnasõbralikult – külmikud on freoonivabad ja eelistavad LED-valgusteid, lisaks tuleb kaupluse juurde elektriautode laadimispunkt.

Mustamäel asunud Szolnoki keskus ja turg vajasid muutust juba mõnda aega, sest vana lahendus ei vastanud kohalike elanike ootustele ja vajadustele.

"Mustamäe Linnaosa Valitsus rõõmustab uue Szolnoki poe nurgakivi asetamise üle koos kõikide piirkonna elanikega. Kaheksa aastat kestnud maaomanike kohtusaaga, mis pidurdas uusarendust ja jättis Szolnoki piirkonna elanikud toidupoeta, on olnud meie linnaosa üheks suuremaks valupunktiks," ütles Mustamäe linnaosa vanem Lauri Laats ning meenutas, et ei möödunud ühtegi nädalat, kus kodanikud poleks pöördunud linnavalitsusse küsimusega, millal on lootus pood saada.

Uue kaupluse avamine tähendab umbes 25 uut töökohta. Kogu hoone pindala on 1550 m2, millest pea 1000 ruutmeetrit on ainuüksi müügisaal.