2022. aasta mais ettevõtte juhiks saav Michael Murray teenib sada miljonit naela juhul, kui ta suudab enne 2025. aasta oktoobrit aktsia hinna 30 järjestikuseks päevaks tõsta vähemalt 15 naelani, vahendab BBC. Praegu maksab Frasers Groupi aktsia 6,5 naela.

Michael Murray põhipalgaks saab aga olema miljon naela aastas.

Ettevõtte aktsia senine maksimaalne hind oli 9,22 naela 2014. aastal. Seejärel selle hind langes, põhjuseks avalikkuses puhkenud skandaal, et Sports Directi Suurbritannia töötajatel pole sageli mitte töölepingut, vaid hoopis käsundusleping.

Sports Directi asutas 1982. aastal selle senine juht, 56-aastane Mike Ashley, kes annabki nüüd teatepulga üle. Ashleyle kuulub ka Suurbritannia jalgpalliklubi Newcastle United, mille fännide seas mees liialt populaarne ei ole. Hiljutise küsitluse järgi soovivad, et klubi leiaks uue omaniku koguni 97% Newcastle'i toetajatest. Põhjuseks Ashley legendaarne kitsidus mees ei ole valmis jalgpalliklubisse raha panustama. Huvitaval kombel on Ashley ka uue juhi Michael Murray äi.

Sports Directil on neli poodi ka Eestis: Tallinnas Nautica, Kristiine ja Ülemiste keskustes ning Tartus Lõunakeskuses. Lisaks on Frasers Groupil alates 2013. aastast enamusosalus ka Sportlandis.