Topauto juhatuse esimehe Janel Selli sõnul on tegemist autodega, mis sobivad oma kompaktsuse, ökonoomsuse ja sõidumugavuse tõttu linnas liiklemiseks suurepäraselt.

„Sõidujagamine ning rendiautode kasutamine on muutunud väga populaarseks. Lühikeste sõitude tegemiseks linnas on see kahtlemata mugav ja soodne võimalus, ent uued Hyundaid sobivad suurepäraselt ka pikemaks maanteesõiduks,“ kommenteeris Sell.

„Tegemist on Eesti mõistes suure tehinguga, sest peaaegu sajakaupa autosid väga tihti ei osteta,“ kommenteeris Topauto müügijuht Janek Eskor. „Tehingu maksumus on poolte kokkuleppel konfidentsiaalne.“

Comfort varustustasemega automaatkäigukastiga sõidukitel on lisaks muule tavapärasele mugavusvarustusele, millega paljud inimesed on harjunud, kliimaseade, tagurduskaamera, Android Auto ja Apple Car Play ühendussüsteem, nupust käivitus, vihmaandur, sõidurajal püsimise abisüsteemid. Peale selle on osa sõidukitel erivarustus, nagu täis-LED tuled, navigatsioonisüsteem või BlueLink mugavussüsteem.