Microsoft Surface on Windowsi puutetundliku ekraaniga tippklassi seadmete perekond. Seadmetel on ainulaadne disain, mis toob kaasa mitmeid uuendusi. Surfaсe on Windowsi tugiriistvara, kus nii tarkvara kui ka riistvara on samalt tootjalt. Küsimus on selles, kuidas teha õige valik, et uus seade tekitaks elevust? Sellega on nagu täiusliku klassikalise ülikonnaga – need näevad välja hämmastavalt ilusad, kuid milline neist sobib konkreetsele inimesele? Proovime seda selgitada.

Surface Go on Microsofti Surface’i perekonna kõige väiksem, kergem ja taskukohasem kaks ühes seade. See sobib ideaalselt üliõpilastele ja töötajatele, kes kasutavad tahvelarvuteid ja sülearvuteid tavakasutusel, näiteks kirjade ja dokumentide haldamiseks, eeldades, et internetiühendus toimib alati.

Surface Laptop Go – sama mis Surface Go, kuid see on klassikaline ja stiilne sülearvuti. Kes ütles, et klassikaline sülearvuti peab olema raske või liiga kallis? Kergeim sülearvuti, mis on varustatud 10. põlvkonna Intel® Core™ protsessoriga teie igapäevaste elamuste tagamiseks.

Esimese Microsofti seadme järeltulija on Microsoft Surface Pro 7. See tegi revolutsiooni IT-valdkonnas ja tõestas, et pole vaja leida kompromissi võimsate ja kaasaegsete seadmete vahel kõigile, kes soovivad seda kasutada kõikjal: kontoris, kodus, lennukis, autos jne.

Kas olete tutvunud ARM-i arhitektuuri kasutava Windowsi kaks ühes riistvaraga? Tutvuge seadmega Microsoft Surface Pro X. See mudel loodi inimestele, kes soovivad alati ühenduses olla. See meeldib ränduritele, välistingimustes töötajatele ja kõigile, kes on liikuvad, või nendele, kes vajavad kodus või kontoris kasutusel oleva suure ja võimsa tööarvuti tõttu teist seadet.

Kõik teavad, et klassika on alati moes, kuid mitte kõik ei tea, et klassikaline sülearvutite disain pakub Surface’i pliiatsi ja puutetundliku ekraani tuge – see kõik kehtib ka Microsoft Surface Laptop 4 kohta – nüüd kuni 70% kiirem kui varem. See on täiuslikult tasakaalustatud elegantne disain, kiirus, kaasahaarav heli ja oluliselt pikem aku kasutusaeg kui varem. Klaviatuur ja käetugi on kaetud luksusliku Alcantara materjaliga, mille pudutamine on väga mõnus. Saadaval on ka metalsed pinnad. See on parim näide uuest klassikast neile, kes hindavad stiili, kiirust ja väljanägemist.

Kokkuvõtvalt võib öelda, et juhul, kui vajate täiuslikku seadet, on olemas Microsoft Surface’i perekond ja kui see kõlab liiga uhkustavalt, siis pole see tegelikult niimoodi. On vaid kaks olulist asja: esiteks – leidke oma Surface, teiseks – proovige seda. Microsoft Surface’i perekond näitab meile, et nüüd, kus elame erinevate tehnoloogiate ajastul, kus seadmete kasutamine on loomulik viis elada, töötada ja suhelda, peame olema seadme kasutamisel kindlad. Kui teil on võimalus omada kõike vajaminevat, ei ole vajadust kompromisside tegemiseks.

Nautige oma lemmikut – Surface koos Windows 10 operatsioonisüsteemiga – ja hankige peagi tasuta versiooniuuendus Windows 11 operatsioonisüsteemile, mis on saadaval kogu Surface’i perekonnale.

Jaga
Kommentaarid