Surfa ja suhtle muretult Põhja- ja Baltimaades


Veedad tihti aega Soomes? Või oled hoopis suur reisisell ja armastad nädalavahetuseti mööda Euroopat linnapuhkuseid nautida ja ringi reisida?

Euroopa Liidu riikides saad kogu Mobiilse Elu piiramatu 5G paketi internetimahust ilma midagi juurde maksmata kasutada 23 GB. Surfa, suhtle, navigeeri, vaata videosid või kuula oma lemmikuid taskuhäälinguid.

Telia Mobiilse Elu piiramatu 5G paketiga ei jää ükski vestlus ja videokõne pidamata, lemmiklaul kuulamata või e-kiri saatmata. Seda kõike saad teha nii kodus kui võõrsil, nii Põhja- kui Baltimaades.

Telia ülikiire 5G võrk sillutab teed tulevikku

Telia 5G võrk on esimene Eestis. Sama kehtib ka piiramatu 5G paketi kohta. Vaid Telias saad osta 5G-telefoni ja nautida sellega esimeste seas uue põlvkonna ühendust. Nutika 5G kasutamiseks on vaja lisaks vähemalt 20 GB mahuga Mobiilse Elu paketile ka sobivat telefoni. Telia e-poe valikus on mitu Apple’i, Samsungi, OnePlusi, Sony ja Xiaomi 5G-toega mudelit.

Kui sobiv tulevikutelefon ja pakett on juba olemas, rakendub uue ülikiire võrgu kasutamise võimalus 5G levialas automaatselt. Praeguseks on avatud juba pea sada 5G tugijaama, mis asuvad Tallinnas, Tartus, Pärnus, Paides, Rakveres, Põlvas, Võrus, Haapsalus, Saaremaal ja Hiiumaal.

Tutvu Telia Mobiilse Elu piiramatu 5G paketiga siin: telia.ee/5G

Jaga
Kommentaarid