Hasbro on börsiettevõte ning Goldneri ajal kerkis ettevõtte aktsiahind kahekordseks. Kurb uudis tuleb vaid mõni päev peale seda, kui ta andis teada, et peab meditsiinilistel põhjustel puhkusele siirduma.

Surma põhjust avalikult välja ei öeldud, kuid ettevõte viitas mehe 2020. aasta augusti teatele, et ta läbib ravikuuri, mis võib ta jätta ilma juusteta. Goldneril raviti eesnäärmevähki 2014. aastal.

„Karismaatilise ja kirgliku juhina nii mängude- kui meelelahutustööstuses, tõi Briani töö naeru ja rõõmu laste ja perede ellu üle kogu maailma," ütles ettevõtte saadetud teates juhi kohuseid täitma asunud Rich Stoddart. „Tema visioon, heasüdamlikkus ja lahkus tegid temast Hasbros armastatud inimese. Me tunneme Hasbro pere poolt tema abikaasale, tütrele ja kogu perele kaasa."

Goldner liitus Hasbroga 2000. aastal ning sai juhiks kaheksa aastat hiljem. 2019. aastal vedas mees ettevõtte 4 miljardi dollari suurust liitumist Entertainment One'iga, tehes sellega suure panuse meelelahutusele, mis on mõeldud väikestele lastele. Ta kirjutas alla ka lepingutele, mis hoiavad Hasbro käes Star Warsi, Marveli ja Disney tegelaste õiguseid.

Hasbro omab veel järgmisi kaubamärke: Nerf, Playskool, My Little Pony, Transformers, Littlest Pet Shop, Tonka, Play-Doh ja paljud teised. Lisaks on nad ka suurimad lauamängude tootjad maailmas ning nende alla kuulub ka maailma absoluutne tipp, enim müüdud lauamäng Monopoly. Lisaks aga Magic: The Gathering, Scrabble, Risk, Battleship, Operation ja paljud teised.