Juveeli-ja kellakaupluste kett Goldtime on üks edukamaid näiteid ESTO lahenduste sidumisega oma enam kui 20 füüsilise kaupluse ja e-poega. Nimelt võtsid nemad lisaks personaliseeritud Goldtime järelmaksule kasutusele ka ESTO 3-osalise SLICE makseviisi, kus klient saab tasuda 3 võrdses osas ilma lisatasudeta ja see tõstis nende müügi hoopis uuele tasemele.

Tänu paindlikkusele on kolmeosaline makseviis tarbijate seas muutumas populaarsemaks kui tavaline pangamakse. 3-osaline makseviis aitab tõsta vähemalt 20% võrra partneri keskmise ostukorvi väärtust, pakkuda kliendile lisandväärtust ning kasvatada märgatavalt kogumüüki.

Baltikumis esimest korda – võimalus kasutada tehingutasudeta pangamakseid!
ESTO asus esimesena Baltikumis kasutama teenust, mis võimaldab partneritel tasuta kasutada kõiki Baltikumi pankasid. Maksed jõuavad kliendi kontolt ettevõtte kontole reaalajas, andes ettevõtetele tänapäeva makselahenduste hügieenifaktori ilma ühegi tehingutasuta.

Lahendus on kiire ja turvaline nii kaupleja kui tema kliendi jaoks – liidestus sobib kõikide e-poe platvormidega ja ostu reaalne sooritamine toimub kliendi jaoks 5 hiireklõpsuga. Kui pangalingid on aktiveeritud, avab see ka võimalus kohe ESTO makseviiside lisamiseks, mis lubab ettevõtjal oma klientide vajadustele paremini vastu tulla.

ESTO makseviisid

  • “Osta nüüd ja maksa hiljem!”. Klient kinnitab tellimuse ja saab tasuda ilma ühegi lisatasuta 30 päeva jooksul!
  • ESTO 3-osaline SLICE makseviis. Klient kinnitab tellimuse ja saab tasuda ilma ühegi lisatasuta kolme kuu jooksul!
  • ESTO täisautomaatne järelmaksulahendus. Otsus reaalajas, periood 3 kuni 48 kuud, parimad tingimused kliendile ja kõrgeim konversioonimäär turul.
  • Lisaks võimaldab ESTO kasutada enda partneritel suurima Baltikumi makseasutuse poolt tehingutasudeta Baltikumi pankade makselinke!

Paindlikud lahendused kasvatavad müüki

Kaasaegsed tarbijad ootavad kauplejatelt uuenduslikke makselahendusi, mis võimaldaksid neil kauba eest tasuda hiljem või väiksete osamaksetega. Inimeste sissetulekute viisid ja võimalusedon ajas muutunud– miks olla nii jäigalt kinni traditsioonilistes makselahendustes?

ESTO kaasasutaja ja partnersuhete juhi Martin Ustaali sõnul on lisaks Goldtimele veelgi häid näiteid, kuidas paindlike makselahendustega müüki kasvatada. Eesti suurim e-pood Kaup24 pakub SLICE makseviisi ESTO abiga juba mitmendat aastat. “Kaup24 SLICE 3-osaline makseviis on tõstnud keskmise ostukorvi väärtust mitukümmend protsenti ja konversioonimäära e-poe kassas ning meie pikaaegne koostöö on hea näide sellest kuidas e-ostlejad innovaatilisi lahendusi vastu võtavad,” lisades, et „Tegemist on Eesti suurimate pangalinkide kõrval ühe populaarseima makseviisiga.“

„Kui varem köitsid meie partnereid tasuta pangamaksete võimalus, siis täna nähakse tulevikku just laias valikus makselahendustes, millega nii era- kui äriklient saab oma makseid ajatada ja tasuda kauba eest, siis kui tal endal kõige mugavam on.“

Näiteks käesoleval aastal on kõige suurem nõudlus just „Osta nüüd ja maksa hiljem“ lahenduse järele, mis lubab kliendil ilma ühegi lisatasuta oma tellimuse eest maksta 30 päeva jooksul.

Lihtne liidestus ja turvalised lahendused võitsid usalduse

ESTO eesmärk on pakkuda iga e-poe igale kliendile sobivat makseviisi lihtsalt, turvaliselt, mugavalt ja kiirelt. See tähendab, et lahenduse sidumine kaupleja kassaga peab käima valutult. „Liidestada on võimalik nii kõiki populaarsemaid e-poe platvorme – WooCommerce, Magento, PrestaShop, Shoproller jpt, kui ka rätseplahendusi ehk nö custom-made e-poode.“

Mugavate lahenduste kõrval on ESTO üheks tõmbenumbriks ka partnerite kaasamine oma turunduskanalitesse. Aina enam on ESTO suunamas enda 120 000+ aktiivset klienti partnerite e-poodi ehk koostöö makse- ja ostlemisteenuste pakkujaga toob partnerile ka uusi kliente ja lisamüüki. Sellest efektist saab osa juba rohkem kui 1000 partnerit üle kogu Baltikumi!

Miks usaldab üle 1200 e-poe ja kaupluse just ESTO makselahendusi?

  • Võimalus kasutada tehingutasudeta kõikide Baltikumi pankade makselinke!
  • Ülipopulaarsed “Osta nüüd, maksa hiljem” makseviisid sinu e-poodi või kauplusesse!
  • Osamaksete kaupa tasumine on muutunud tarbijate seas väga populaarseks.
  • Koostöö alustamine ning tehniline liidestus on ESTO-ga imelihtne ja tasuta!
  • Aitab tõsta silmmärgatavalt konversioonimäärasid, keskmise ostukorvi väärtust ning kogumüüke ja toob müügikanalitesse uusi kliente ning lisandväärtust klientidele.
  • ESTO on Baltimaade juhtiv uuenduslike makselahenduste pakkuja. ESTO teeb kõik maksed lihtsaks nii tarbijale kui ka kaupmehele, nii e-poes kui ka kaupluses, pakkudes kõikvõimalikke makseviise müükide kasvatamiseks ja konversioonimäära tõstmiseks - erinevatele kliendisegmentidele, erinevate makseplaanidega ja –võimalustega.