Textmagic AS on tehnoloogiaettevõte, mis pakub klientidele SMS-tarkvara, mille kaudu on saadetakse üle 20 miljoni lühisõnumi kuus. Ettevõtte 2020 aasta müügitulu oli 7,92 miljonit eurot, kasvades 45% võrreldes aastaga 2019. Ettevõttel on üle 25 000 aktiivse kliendi.

IPO kaudu kaasatakse maksimaalselt 2,5 miljonit eurot. Vaikmaa sõnul on investoritelt raha kaasamise eesmärgiks ettevõtte uue toote Touchpoint arendamine. „Touchpoint on meie tänase teenuse oluline edasiarendus – müügi-, turunduse ja klienditoetarkvara, mis võimaldab ettevõtetel integreerida erinevad suhtlus- ja kommunikatsioonikanalid (SMS, kõned, emailid, sõnumirakendused) ühte keskkonda. Arendatav tarkvara viib kokku uute klientide leidmiseks, müügitehinguteni jõudmiseks ja klienditoe pakkumiseks vajalikud instrumendid ning pakub kasutajasõbralikku raporteerimise ja analüütika lahendust.“ Touchpoint plaanitakse turule tuua 2023. aastal.

Aastast 2013, peale Priit Vaikmaa poolt juhtkonna väljaostmist on Textmagic eestlaste kätes olnud. Ettevõtte suurimad turud on USA, Suurbritannia, Austraalia ja Kanada.

IPO peakorraldaja on LHV, õigusnõustaja Eversheds Sutherland Ots & Co ja suhtekorraldaja on Agenda PR.