„Iseäranis populaarsed olid Tondiraba kaupluse avamispakkumistest jahutatud vikerforell, Estoveri Eesti taluvõi ja jahutatud Talupoja broiler, mille müük ületas mitmekordselt prognoositu," rääkis Maxima Eesti müügidirektor Marge Kikas. „Väga hästi läks ka mandariini, tomati ja kassitoidu müük, kuna neid tooteid meie kliendid väga ootasid nende müügikogused olid lõpuks prognoositust kaks korda suuremad," lisas Maxima Eesti müügidirektor.

Möödunud nädala neljapäeval Lasnamäel avatud XX-kaupluse näol on tegu seitsmenda Maxima kauplusega Lasnamäel ja 83. kauplusega Eestis tervikuna. Juba kaupluse avamise eel lubas Maxima eestimaalastele enneolematute hindadega avamispakkumisi, mida pole tükk aega siinkandis nähtud.

Ajavahemiku 18.22. november vältel maksis näiteks nii mandariini- kui tomatikilo 0,49 eurot, jahutatud Talupoja broiler 1,15 eurot/kilo, jahutatud vikerforell 3,99 eurot/kilo, Estoveri Taluvõi Eesti 0,85 eurot/pakk ning kaks kilost pakki Lavazza kohviube Crema Aroma ja Rossa 14,99 eurot.

Lisaks said Tondiraba kaupluse külastajad nii Saaremaa seakasvataja ja lihameistri Frank Kutteri kui ka teisi lahtise lihalehti tooteid 25% tavapärasest soodsamalt.