Kohtuistungil nõudsid oma osa ka David Kleinmani nimelise mehe omaksed. Nad väitsid, et mees, kes tänaseks on meie seast lahkunud, on Bitcoini koos Wrightiga loonud. Nad nõudsid poolt 1,1 miljonist Bitcoinist, mis kuuluvad tuntuima krüptoraha loojale. Kohtuvaidluse ajal kerkis 1,1 miljoni Bitcoini väärtus ühel hetkel isegi peaaegu 70 miljardi dollariga.

Kleimann suri 2013. aastal. Kohus ei kinnitanud, et mehe omastel oleks õigus poolele sellest varandusest. Küll said nad 100 miljonit dollarit intellektuaalse omandi õiguste eest, mis on seotud meeste ühise ettevõttega. Niisiis peab Wright sellise raha leidma.

Craig Wright on väitnud aastaid, et just tema on Satoshi Nakamoto. Nüüd, kus kohtuvõit on käes, ootab krüptokogukond, kas ta suudab ka lõplikult seda tõestada. Kohtusaalis lubas ta seda teha. Kõige kergem viis on väga lihtne. Ta peaks liigutama Bitcoine rahakotis, mida on alati seostatud Nakamotoga. Seda ei ole keegi aastakümne jooksul puudutanudki.

Kui ta peaks tõestama, et ongi selle rahakoti omanik, siis tõuseb mees hoobilt maailma 30 rikkama inimese sekka. Ta oleks täna 27. kohal, viigis Francois Pinaultiga. Wright on lubanud suure osa oma varandusest anda heategevuseks.