SEB panga hinnangul on äriklientide poolt kasutatavate makseterminalide arv kasvanud viie aastaga 35%. Liikuvad ja juhtmevabad makselahendused on klientide poolt enim soositud. SEB ettevõtete panganduse ärijuht Karl Oskar Haak: „Pandeemia tõttu võimaldab üha enam ettevõtjaid oma klientidel kaupade ja teenuste eest tasuda maksekaartidega. Tarbijatele tähendab see mugavust, ettevõtjatele aga efektiivsemat ja kiiremat tegutsemist, lisaks väldivad ettevõtjad valeraha kasutamist, kaob vajadus koolitada töötajaid sularahaga töötamiseks ning kontroll ümberarvutuste tegemiseks."

Uus mobiilne puutetundlik makseterminal töötab SIM-kaardiga mobiilivõrgu ja juhtmevaba ühenduse (Wi-Fi) kaudu ning on ühe laadimisega kasutusvalmis kuni kaks päeva. See tähendab, et neid makseterminale saab olenevalt kaupmeeste vajadustest kasutada nii alaliseks töötamiseks kui ka ringi liikudes. 5,5'' HD värviline puuteekraan, ergonoomiline disain ning kiire printer koos skänneriga tagab kiire tehingu ning mugava kasutuskogemuse.

SEB makseterminale renditakse nii statsionaarsetesse müügikohtadesse (poed, esindused, laod) kui ka väliüritustele nagu näiteks messid ja laadad. Haak lisab: „Loomulikult meeldib SEB nutiterminal ka erinevatele teenuseosutajatele nagu juuksurid, küünetehnikud, massöörid jne, kes kasutavad terminale aastaringselt, aga lühiajalist renti eelistavatele ettevõtetele meeldib just SEB paindlikus seoses makseterminali hooajalise rentimisega, sest kaupmees saab soovi korral rentida seadme ka näiteks ainult üheks päevaks, nädalaks või kuuks, mis sobib ideaalselt perioodilistele üritustele. Selle terminali puhul on meil ka pakkumine kõikidele uutele kaupmehelepingutele, kes saavad kuus kuud terminali kasutada kuutasuta."

SEB uus seade

Uutes makseterminalides saab tasuda kontakt- ja viipemaksekaartidega (Mastercard, Maestro, VISA), samuti Android ja iOS nutitelefonide ja lisadega (Apple Pay, Google Pay, SEB Pay jne).

Saate valida oma ettevõttele sobivaima makseterminali ja samuti sõlmida lepingu videokohtumise vahendusel. Seadme kohaletoimetamine ja paigaldus, samuti garantiiteenindus ja vahetus on tasuta.

Jaga
Kommentaarid