Ekspress Meedia uuriva toimetuse juures tegutseva Eesti Päevalehe Faktikontrolli eesmärk on tagada, et ühiskondlikus, poliitilises ning inimesi muul viisil mõjutavas avalikus inforuumis avaldatavad väited oleksid täpsed ning ei eksitaks inimesi. Lisaks traditsioonilises meediaruumis avaldatud väidetele teeme faktikontrolle sotsiaalmeedia postitustele. Oleme Facebooki faktikontrolli partner Eestis. Veel tegeleb toimetus inforuumi puudutavate uudislike artiklite, intervjuude ja analüüside avaldamisega iseloomustamaks meedia mõjutustegevuse ning -liikumiste trende, ulatust ja mõju.

Kui vahel võib tekkida küsimus, kas digitellimuse eest maksmine ikka tasub ära, arvestades, et kogu aeg ja kõike lugeda ei jaksa, siis lugemisõigust jagades on kamba peale tasuvus parem. Seega Delfi Kogupaketti tellides saad lugemisõigust jagada veel kahele inimesele, kes saavad iga päev lugeda 11 Eesti tippväljaande artikleid. Ühtlasi panustad läbi õiglase ajakirjanduse toetamise avatumasse ühiskonda.

Näide elust enesest. Sind ennast huvitavad kiired uudised ja Ärilehe ning Eesti Ekspressi artiklid. Emale meeldib sirvida Oma Maitse retsepte, Tervis Plussi artikleid ja Eesti Naise persoonilugusid. Isa loeb meelsasti Maalehte ja Maakodu ning parim sõbranna ammutab meelsasti suhte- ja moeinspiratsiooni Anne & Stiili veergudelt. Hiljuti isaks saanud vanem vend on aga viimasel ajal avastanud enda jaoks Pere ja Kodu veebikeskkonna ning kõik te lahutate aeg-ajalt meelt Kroonikaga, kuna uudishimu pole patt! Kõlab mõnusalt? Täpselt selline ongi elu Delfi Kogupakett Plusiga ehk digipaketiga, kus on kuni 5 kasutajat. Kõige populaarsem täna on Delfi Kogupakett, mis annab lugemisõiguse kuni kolmele kasutajale.

“Delfi erinevate digipakettide põhiline erinevus seisnebki kasutajate arvus. Ise valid, kas loed üksi või jagad lugemisõigust sõpradega ning pereringis või siis tööl kogu kollektiivile. 11 väljaannet lisaks Delfi uudissisule pakuvad avastamisrõõmu ka väga erinevate huvidega lugejatele,” kinnitab Delfi tootejuht Karin Sarv. “Tasub arvesse võtta, et kõik konkureerivad väljaanded jagamisvõimalust ei paku. Küll aga on sellise teenusemudeli ammu omaks võtnud maailmatasemel muusika- ja voogedastusplatvormid nagu Spotify ja Netflix. Maailmatrendid näitavad, et jagatakse väga agaralt ja see ongi väga mõistlik, ometi jagab Delfi kõikidest digitellijatest oma lugemisõigusi vaid 47% ja soovime teadmist selle võimaluse kohta rohkem oma tellijateni viia,” analüüsib Sarv.

Oled juba digitellija, aga ei tea, kuidas oma tellimust jagada? Vaata siit: delfi.ee/jagama
Delfi on jagamiseks! Kasuta oma digitellimust mõistlikult. Jagamisega näitad, et hoolid oma lähedastest, et neil oleks ligipääs olulisele infole mõistlikust rahakasutusest, kiiretele ja kontrollitud faktidega uudistele, põnevale ja silmaringi avardavale ajakirjanduslikule sisule. Digitellimuse vormistamine võtab aega vaid mõne hetke ning seda on võimalik igal ajal lõpetada.

Esimene proovikuu maksab vaid 1 €. Delfi lugemispaketid sisaldavad kõik kogu Delfi ja Rus Delfi sisu + 11 Eesti parimat väljaannet – Eesti Ekspress, Eesti Päevaleht, LP, Maaleht, Kroonika, Eesti Naine, Maakodu, Anne & Stiil, Tervis Pluss, Pere ja Kodu, Oma Maitse. Vali enda jaoks kõige mõistlikum variant:
Delfi Kogupakett – mõeldud jagamiseks kuni kolmele lugejale. Esimene kuu 1 €, järgmised 3 kuud 5 €, täishind 10,99 €. Ehk kõige kallim hind kasutaja kohta on 3,66 € kuus.

Delfi Kogupakett Pluss – mõeldud jagamiseks kuni viiele lugejale. Esimene kuu 1 €, teisest kuust täishind 14,99 €. Ehk kõige kallim hind kasutaja kohta on 2,99 € kuus.

Delfi Kogupakett Mini – mõeldud kasutamiseks ühele lugejale. Esimene kuu 1 €, teisest kuust täishind 7,99 €.