Eesti suurim peoinventari rentiv ja müüv ettevõte Funrent on 16 tegevusaasta jooksul loonud kauneid mälestusi paljudele inimestele. Praktiliste ja atmosfääri pakkuvate lahendustega toetatakse kliente nii kontsertide korraldamisel kui ka pulmapidude, suvepäevade, sünnipäevade ja paljude muude sündmuste tähistamisel.

Pidu iga ilmaga


Funrentis teenindatakse võrdse tähelepanuga nii suurkliente, kelle üritust väisavad tuhanded külalised, kui ka eraisikuid, kes soovivad 20 kahvlit rentida või ühe terrassisoojendi osta. „Loome elamusi ja keskkondi. See on meie töö,“ ütleb ettevõtte tegevjuht Rauno Viljarand. „Ettevõte on selle eesmärgiga üles ehitatud, et pakkuda klientidele kõike vajalikku elamusterohke peo korraldamiseks ja hoida tööl parimad inimesed, kes oskavad ja tahavad meie klientidele suurepärast teenindust võimaldada,“ lisab Rauno.

Funrent pakub turu suurimat renditoodete valikut. Meeleoluka sündmuse läbiviimiseks saab klient kõik vajalikud tarbed: telgi, telgi sisse põranda, põranda peale vaiba, telki kaasaegse mööbli, valgustid, soojendid, grillnurga, garderoobi, erinevaid mänge, lõpetades dekoratsioonide, prügikastide ja lauanõudega. Näiteks nõusid jätkub kuni 2000 inimese toitlustamiseks. Erinevaid renditooteid on üle 500 ja kokku üle 50 000 ühiku. „Soovi korral võite teha koosviibimise esivanemate talu karjamaal, looduskauni raba servas või mõnes sootuks eksootilises kohas. Mõtleme teiega ürituse planeerimisel kaasa, pakume häid lahendusi ja kvaliteetseid tooteid, toome kõik vajaliku kohale, paigaldame ja sätime valmis – ning pärast pidu koristame kokku ja viime isegi prügi ära,“ lubab tegevjuht.

Tugev tiim, keda saab alati usaldada


Koroonaaeg andis ettevõtte meeskonnale veidi hingetõmbeaega, mis sisustati kasulikult: lisaks sortimendi laiendamisele tegeleti usinalt ka teenuse kvaliteedi tõstmisega. „Väga oluline on, et kogu renditsükli ahel toimiks ideaalselt. Tõrkeid ja puudujääke ei tohi tekkida meie müügi- ja projektijuhtimise etapis ega inventari paigaldamise ja eemaldamise ajal. Kogu teenus tervikuna peab olema kliendi kogemuses sujuv ja mugav ning meie tiim oskab probleeme ennetada ja ootamatustega toime tulla,“ tutvustab Rauno ettevõtte põhimõtteid.

Läbi aegade on saadud positiivset tagasisidet nii klientidelt kui ka koostööpartneritelt. Paljud Eesti suurettevõtted ja asutused on Funrenti püsikliendid. Teenindatud on ka hulgaliselt erakliente, kellega koos on läbi viidud pulmapidusid, juubeleid ja muid tähistamisi. Koostööparterid – näiteks catering’id, kontsertide ja festivalide korraldajad – kiidavad Funrenti professionaalset suhtumist ja kiireid lahendusi, millele võib alati loota. „Üks meie rusikareegel on mitte kunagi klienti või partnerit alt vedada. Kui oleme midagi lubanud ja tööde käigus selgub ootamatult, et peame toote konkurendi käest rentima või ostma, siis kahtlemata teeme seda. Me ei jäta klienti hätta ega lubadusi täitmata,“ selgitab Rauno.

Ka Funrenti tugevat meeskonda võib lugeda nende konkurentsieeliseks. Kakskümmend pühendunud töötajat moodustavad toreda tööpere, kus üksteist toetatakse ja teineteisega arvestatakse. Hea õhkkond valitseb nii kontoris kui ka paigaldustiimi hulgas.

Tunnustus pingutuse eest


Kuueteist tegevusaasta jooksul on ettevõte kogunud vöö vahele korraliku kogemuste pagasi. Ka koduturu piirid on ära kogetud ning liigutud projektide täitmisega naabermaadesse: Soome ja Lätti. Eesti suurim äriinfo andmebaas Creditinfo on viiel järjestikusel aastal tunnustanud Funrenti eduka Eesti ettevõtte tiitliga. Rahvusvahelist krediidireitingut väljastav Creditinfo premeerib sertifikaadiga ettevõtte häid majandustulemusi ja eeskujulikku maksekäitumist. Ka on Funrentile mitmel aastal väljastatud Äripäeva Gasell-ettevõtte tiitel, millega tunnustatakse hoogsat kasvu näidanud ja uusi töökohti loonud tegijaid – ning mille pälvib igal aastal vähem kui 1% Eesti äriühingutest.

Lisaks kvaliteetsele teenusele on Funrenti konkurentsieelis hea hind. „Suure osa tooteid toome ise maale, seega saame pakkuda parimaid hindu nii rendile kui ka müügile. Pingutame pidevalt sortimendi uuendamise ja laiendamise nimel ning kvaliteedi arvelt me kompromisse ei tee. Meil on endal põnev oma valdkonnas arenguid jälgida ja ühtlasi hea meel võimaldada klientidele uusi trendikaid tooteid.“

2021. aastal taastus Funrent koroonakriisi esimesel aastal toimunud käibe langusest ja saavutati ligi kahekordne müügitulu kasv. „Epideemiast tulenevad piirangud räsisid meie sektorit korralikult: päevapealt langes ära pea 100% tellimustest. Tulime toime kiire ümberorienteerumisega: pakkusime sel perioodil vajalikku transpordi- ja paigaldusteenust teistele ettevõtetele ja lõime käed külge, kus vaja oli. Suveperioodidel õnneks piiranguid leevendati ja inimesed kasutasid võimalust oma ära jäänud tähistamised ja kokkusaamised ellu viia ning korraldati ka avalikke üritusi. Saime tunnistust selle kohta, et pakume inimeste jaoks vajalikku teenust ja kliendid leidsid kiiresti taas tee meie juurde,“ kommenteerib ettevõtte juht kiiret mõõnast taastumist ja häid majandustulemusi.

Tee suveplaanid täna!


Suveürituste planeerimine on täies hoos. Et kauaoodatud ja hoolikalt planeeritud sündmus õnnestuks, tuleb juba praegu tegutseda. Funrenti tegevjuht mainib, et renditoodete broneerimine käib aktiivselt ja kümmekond magusat suvist nädalavahetust on üsna tihedalt üritusi täis planeeritud. „Meie meeskond, mis on suurem kui kunagi varem, on eelolevaks pidude hooajaks valmis,“ kinnitab Rauno. „Teid ootavad sõbralik müügitiim, kogenud projektijuhid, hoolivad klienditeenindajad ja mis peamine: väga heal tasemel koolitatud paigaldajad.“

Funrenti esindused asuvad Tallinnas ja Tartus.

Vaata rikkaliku valikuga e-poodi, kus on kvaliteetseid tooteid nii rendiks kui ka müügiks.

Funrenti rõõmus meeskond ootab enda sekka uusi töötajaid. Vaata tööpakkumisi siit!

Hoia end värske infoga kursis Facebooki ja Instagrami kaudu.

Jaga
Kommentaarid