Miks Solid Gear?

Solid Gear on üks innovatsioonimajakatest tööjalanõude ulgumerel. Ühelt poolt tihe koostöö päris inimestega päris objektidel jalanõude igapäevaste kasutajatega annab pildi tõelistest vajadustest ja eelistustest. Teisalt tihe koostöö maailma juhtivate brändidega nagu Boa®, Core-tex®, Vibram®, Pebax® jt tähendab enese pidevat tõestamist ja kõrgel tasemel mängu. Jalanõude ostjale annab iga säärane märk teadmise, et lisaks üldistele tööjalanõudele kehtestatud standarditele, läbivad Solid Gear jalanõud iga koostööpartneri enda määratud ranged kvaliteeditestid. Nii saavad Solid Geari preemium jalatsites kokku inimese jalad ja parimad materjalid ning tehnoloogiad.

Suurepärane istuvus

Solid Gear sportlike turvajalanõude kategooria üks tugevamaid tegijaid on mudel nimega Oasis. Need istuvad juba esimesel proovimisel ülimalt hästi jalga. See tunne on kõnekas. Järgmiseks kõnni neis pisut, et tunda jalanõude kergust. Seejärel lasku kükakile ja siis ühele põlvele, et tunda painduvust. Mugavuse tagavad lai liist ja hoolikalt valitud materjalid, mis oma kerguse ja painduvuse juures on siiski sitked ja vastupidavad.

Funktsionaalne tald koosneb 5 erinevast materjalist

Solid Gear Oasise talla igal koostekomponendil on täita oma kindel ülesanne, moodustades kokku toestava, vastupidava ja mugava terviku. Ergonoomiline ja hingav sisetald on mugav ja hoolitseb jala õige toestuse eest, ennetades vaevusi ja vigastusi. Torkekindel, painduv ja kerge vahetald kaitseb jalga teravate esemete ja servade eest. Stabilisaator tallas ei lase jalalabal väänduda. Pehme, taastuv ja painduv PU-vahust valatud välistald neelab põrutused, teeb sammu pehmeks ega vaju aja jooksul. Õhuke nutika mustriga kummikiht välistallal annab õli- ja kuumakindluse ning tagab hea pidamise. Paindesooned annavad liikuvust ja spetsiaalsed sooned kannaosas juhivad vee talla alt ära.

Boa® ketassulgur annab lisagarantii

Uudne Boa® kinnitussüsteem lisab jalanõudele kindlust, püsivust, kasutajasõbralikkust, vastupidavust ja ohutust. Enam ei esine lahti tulnud paelu, mis kusagile takerduda võiksid. Boa® on kõigekindel, seda on testitud kõige äärmuslikemas tingimustes: vees ja liivas, mudas ja tolmus, külmas ja kuumas. Jalanõude jalgapanek ja jalast võtmine on lihtne ja kiire. Boa® fikseerib jalanõud ühtlaselt ja täpselt sinu jala järgi ning hoiab seatud pinget kogu tööpäeva. Tugev terastross koosneb 49 imepeenikesest roostevabast teraskiust, mis on kaetud vastupidava nailonkattega. Boa® ketassulgurile kehtib garantii jalanõude eluea lõpuni.

Sünteetilised pealsed on praktilised

Sünteetilised mikrokiust pealsed on kerged, painduvad, hingavad, vastupidavad ja lihtsasti hooldatavad. Ninaosas olev TPU-tugevdus ja lisatud kangatükk kannal lisavad jalanõudele kestvust. ESD märgisega jalanõud maandavad staatilist elektrit (ESD).

Metallivabad turvaelemendid

Komposiidist turvanina on õhuke, ent väga tugev – nii jääb varvastele rohkem ruumi ning need on hästi kaitstud kukkuvate esemete eest. Torkekindel tald on valmistatud painduvast ja kergest, kuid väga tiheda koega tekstiilist. Jalad on hästi kaitstud, kuid komponentide kergus tagab tervikuna kergemad jalanõud.

Suurepärane viimistlus

Solid Gear jalanõud on tervikuna puhta ja hoolsa viimistlusega. Pole liimiplekke, lahtisi niidiotsi ega muud säärast, mis võiks silma riivata või vihjata lohakusele tootmises.

Jaga
Kommentaarid