Saunakeskuses ootavad Teid 8 suurepärast sauna, kus igale maitsele leidub oma- aroomi-aurusauna, aroomisaun, soolasaun, infarpunasaun, sanaarium- püsiva temperatuuriga ja niiskusesisaldusega 63C saun, 85C aroomi-leilisaun ja 110C leilisaun.
Spaa hoolitsused viivad Teid unustamatule reisile maailmameredele ja kaugetesse maadesse. Meie massööride hulgas tervitavad teid 7 filipiinlasest masööri, kelle poolt pakutavatest teenustest on populaarseimad idamaised Shanghai ja Tai massaaz ning jalamassaaz ning 1 indialasest masöör ja 1 India jooga õpetaja. Eksootiliste spaarituaalide rituaalide hulka kuuluvad idamaine Rasulbad- tervistava rasulmudaga ilurituaal privaatses aurusaunaus ja muinasjutuline Sabbia Med- lõõgastav valgusteraapia soojal liival.

Kes on Teie põhilised konkurendid?


Vastus:
Eesti väiksuse tõttu on kõik eesti spaad üksteisele mingil määral konkurendid. Kedagi eraldi ära nimetada ei oska, kui siis ehk heaolu spaad. Ravispaadega erineb meie kontseptsioon ja ka kliendid. Kuid tegelikult rohkem, kui konkurendid, on enamus eesti spaad, läbi spaaliidu, head koostööpartnerid, teeme ühiselt turundustegevusi välisturgudel, käime koos välismessidel ja jagame kogemusi.

Miks jõusaalis pole korraliku kangi millega saaks trenni teha , ainult hantlid ja masinad?

Vastus:
Tegelikult peab mainima, et meil on kang. Te peate ilmselt silmas lahtist kangi. Meil on kang, mis on jõupingi vahel kinni ja millega saab teha kangiharjutusi nii pingilt kui ka püsti seistes. Kuna oleme siiski spaahotell ja meie jõusaalis ei ole eriti suur ning seal käib palju hotellikülastajaid, nende seas ka palju lapsi, kes võib-olla viibivad jõusaalis esimest korda elus, otsustasime lahtise kangi asemel turvalisema kangijõumasina kasuks, sest jõusaalis juhtunud õnnetustest on enim levinud just kangiga seotud juhtumid.

Mida pakute vanematele külastajatele, on ka spetsiaalseid pensionäride pakette?

Vastus:
Vanematele inimestele pakume Aqva argipäevapaketti, mis sisaldab lisaks hommikusöögile ka õhtusööke. Paketis on mitmeid massaaže ja hoolitsusi ja loomulikult piiramatu vee- ja sunakeskuse, ujula ning jõusaali kasutus. All pool on link argipäevapaketile, kus kõik täpsemalt kirjas:

Kas on pakkuda ka autorenti juhuks, kui tulen bussiga ja soovin veidi pikemalt Rakvere kandis ringi sõita?

Vastus:
Meie ise autorenendi teenust ei paku, aga meil on koostööparnerid, kes sellega tegelevad. Hinnad algavad alates 25 eurot ööpäevas.

Arabella ümerehitusega kadus ka laste mängunurk, kas Arabella ümbernimetamisega kaovad menüüst ka pannkoogid?

Vastus:
Jah, teil on täitsa õigus, jätsime tõesti ümberehitatud restoranist ära lastenurga. Leidsime, et uue kontseptsiooni juurde see enam ei sobi. Aga mul on teile hea meel teatada, et väikese lastenurga asemele otsustasime ehitada hoopis suurema lastetoa, kus lastel palju huvitavam ja rohkem tegevust olema saab. Lastetoa ehitus valmib aprilli kuus
Aga pannkoogid ei kao kindlasti kuhugile. Kohviku ümberehituse peamiseks põhjuseks oli see, et 45 uue hotellitoa juurdeehitusega kasvas ka vajadus restorani kohtade järgi. Uue lahendusega saime juurde tervelt 30 istekohta. Teiseks oluliseks põhjuseks oli see, et soovisime muuta restorani kontseptsiooni selliselt, et seal ka õhtut mõnus veeta oleks. Kuna aga meie klientidest suur osa on lastega pered, siis uue restorani „Fresco“ menüü koostame peredele ja lastele mõeldes.

Veekeskus, hotell ja spaa on väga korralikud. Ei nurise üldse. Hommikusöök on ka igati tip-top. Nördima paneb aga söögi kvaliteet nii restoranis kui ka kohvikus ja sedu juba teist aastat järjest. Millal on plaanis paremaks muuta pakutav menüü õigemini toidu maitse ja kvaliteet?

Vastus:
Mul on väga hea meel, et olete meid külastanud mitmeid kordi ja et Teile meeldib meie juures just see, mida soovime pakkuda ja miks inimesed meid korduvalt külastavad, tegevusterikas, kuue basseiniga veekeskus, mitmekesine, kaheks saunaga saunakeskus ning kvaliteetsed ja eksklusiivsed spaahoolitsused.
Mul on ääretult kahju, et Teie restorani külastused meie juures ei olnud Teie ootuste väärilised. Reeglina on inimesed ka meie köögiga väga rahul ja kokkasid palutakse eraldi kiita. Teadmata üksikasju, on mul raske kommenteerida Teie poolt kirjeldatud kogemust. Ma sooviksin heastada Teie ebaõnnestunud restoranis käigud meie juures. Palun kirjutage mulle Teie restorani kogemusest natuke detailsemalt (millal külastasite, mida tellisite jne) aadressile roman@aqvahotels.ee ja ma usun, et leiame koos lahenduse, kuidas Teie, mitte kõige meeldivamad kogemused meie juures, paremaks muuta.
Seoses sellega, et ehitasime juurde uue hotellikorpuse koos konverentsikeskusega, ehitasime ümber ka meie mõlemad restoranid. Seose uuenduste ja mõningaste kontseptsiooni muutustega muutuvad koos menüüdega ka restoranide nimed. Restoranis Mezzo laseme uue menüü käiku enne naistepäeva, 6. Märtsil ja samal päeval saab restorani uueks nimeks „Fiore“, mis itaalia keeles tähendab lill.
Info mõttes pean siin kohal lugejale teatama, et kahjuks on naistepäeva nädalavahetuseks meil kõik hotellitoad välja müüdud.
Praegune Arabella kohvik, mille taasavasime peale kolme kuulist remonti jõuludeks, on läbi teinud täieliku uuenduskuuri ja kohvikust on saanud lounge-restoran. 11. Aprillil muutub restorani menüü suures osas, täiesti uuena lisndub sushi menüü. Muutuvad ka lahtioleku ajad ja restorani uueks nimeks panime „Fresco“,mis itaali keeles tähendab värske.

Mis sooduskampaaniad on Teil tulemas veel veebruaris ja märtsis?

Vastus:
Meil on veebruari kuus suurepärane messipakkumine ja lisaks sellele on meil müügis meie talvepaketid. Lisa infot vaata http://www.aqvahotels.ee/node/12406

Kui suvel tulla teie juurde, siis kui palju tuleb ette tuba tuleb broneerida?

Vastus:
Sellele küsimusele väga täpselt vastata ei saa. Kui teil on mõni kindel päev, siis soovitan kindlasti see varakult ette broneerida, sest on päevi mis täituvad varakult, näiteks vabariigi taasiseseisvumise päev. See on populaarne aeg lühipuhkuseks enne kooliaasta algust, aga kindlasti leidub palju päevi, kus võite lihtsalt ette broneerimata uksest sisse astuda ja saategi toa

Kui soovin tulla suurema seltskonnaga oma juubelit pidama, seltskond on 15-20 inimest vanuses 30-40 – kas saan terve peo jätta Teie korraldada? Ja mida oleks mulle välja pakkuda (aprilli alguses on sünnipäev)?

Vastus:
Võtame hea meelega enda kanda kogu meie maja ja Teie sünnipäevaga seotud korraldusliku poole. Et saksime teha Teile konkretse teie soove ja vajadusi arvestav pakkumie, oleks meil vaja rohkem informatsiooni. Küsige palun pakkumist aadressil sales@aqvahotels.ee

Mu laps peab kahjuks liikuma ratastooliga, kas teie SPA-s on ka selle peale mõeldud?

Vastus:
Jah selle peale on mõeldud, meil on majutuseks toad erivajadustega inimestele ja hotellist saab ka ratastooliga otse veekeskusesse. Kui te meil ei majutu, siis pääseb ikkagi ratastooliga veekeskusesse ja ujulasse. Riietusruumis on lisaks tava riietuskabiinidele ka suurenmad kabiinid, kuhu mahub ratastooliga riideid vahetama. Soovi korral saame eraldada riietumiseks eraldi toa. Kahjuks ei pääse ratastooliga ainult saunakeskusesse

Olen tahtnud juba ammu külastada Aqva hotel&Spa-d. Kuna tahan tulla üksinda, siis pean maksma kahe eest?Teil ju üheseid tubasid ei ole. Lugupidamisega T.Kukk

Vastus:
Majutuseks on meil 120 kahekohalist erineva hinnaklassiga numbrituba. Hinnakirjas on välja toodud kahekohalise toa maksumus ja eraldi toa hind, kui toas majutub 1 inimene.
Kui broneeritakse paketid, siis paketi hinnad on arvestatud inimese kohta majutusega kahekohalises toas, seega kui ostetakse pakett ühele, tuleb tasuda lisatasu , mis on näiteks standardtoa puhul 30 €/ öö kohta,

Tahame tulla nädalavahetust veetma koos väikese lapsega (mina, mees ja laps), kas siis pean lapse eest eraldi maksma? Laps on 3 aastane. Ja kas pakute ka lapsehoidja teenust?

Vastus:
Meil ööbivad kuni 6 aastased lapsed ilma lisavoodita (vanemate kaisus) tasuta. Kui aga näiteks soovitakse 5 aastasele lapsele lisavoodit, siis maksab see 20 eurot öö kohta
Kuni 3 aastastele lastele pakume tasuta beebivoodi. Lapsehoidjateenust pakume ette tellimisel

Mida kujutab endast Ayurveda hoolitsus?

Vastus:
Alates oktoobrist pakub Aqva Spaa pakub  klientidele 5 erinevat Ayurveda hoolitsust. Ayurveda tähendab eluteadust, mis õpetab meid elama intuitiivselt ja balanseeritult. Fookuses on inimese tervis, haiguste ennetamine ning füüsilise-, vaimse- ning spirituaalse heaolu parandamine. Hoolitsustest kõige luksuslikum on Shirodhara. Antud teraapia on üks endassesüübimist võimaldavamaid ja lõdvestavamaid hoolitsusi, milles unikaalset ayurveda hoolitsust teostatakse koos kehamassaažiga.
Iga inimene püüdleb kaasaaegses elus oma elu täiustamise, füüsilise ning mentaalse tervise parendamise poole. Nende eesmärkide saavutamiseks pakume me ayurveda hoolitsuste kompleksi, kus põhirõhk on õlide toimel. Iga inimese jaoks valitakse individuaalselt tema energeetika tüübile vastav õlide kompositsioon. Kui teil on vaja lõdvestuda – siis lõdvestute, kui on vaja olla toonuses – saate vajaliku varu eluenergiat.  Kõik õlid ajurveda hoolitsuste jaoks tarnitakse Aqva Spaa`sse otse Indiast ning on 100% naturaalsed. Hoolitsusi viib läbi indiast pärit Ayurveda dr. Anish Valiyaparambath
Ayurveda hoolitsusi tasub tõepoolest proovida ning tulemus ei lase end oodata

Kas lemmikloomad on teie hotellis lubatud?

Vastus:

Sellest aastast on lubatud väikesed lemmikloomad, nende hulgas ka sülekoerad ja kassid

Kas teie juures on võimalik läbi viia ka suuremat terviseuuringut (vereuuringud, kopsuuuringud – röntgen, uriiniproov)?

Vastus:

Spaad liigitatakse suures plaanis kahte, medical, -ehk ravispaa ja wellness, -ehk heaolu spaa. Aqva Spaa on heaolu spaa ja meil ei ole arsti ega muud meditsiinilist personali. Seega meditsiinilisi uuringuid ja muid med. toiminguid meil teostada ei ole võimalik

Kas teil on majas olemas ka koht, kus vanemas eas külastjad saaks tantsida?

Vastus:

Meil ei ole tantsurestorani, küll aga laupäeva õhtuti mängib meil restoranis taustaks elav muusika

Mida restoranis pakute taimetoitlasele?

Vastus:

Hetel on restorani menüüs järgmised toidud, mis sobivad taimetoitlastele

Itaalia antipasti valik kahele
Värskendav Spa Cuisine salat
Prantsuse sibulasupp krõbeda röstsaiaga
Tagliatelle metsaseene Bolognesega
Conchiglioni tomati, ürtide ja parmesaniga
Kõrvitsa- puraviku risotto trühvliõliga

Millised võimalused teil on puhkuseks?

Vastus:

Pakume erinevaid võimalusi puhkuseks. On palju erinevaid pakette, kindlasti leiab iga inimene vastavalt enda soovile meelepärase. Kui soovid puhata koos perega, siis soovitame perepaketti, kus on mõeldud ka perepisematele. Üks populaarsemaid on kindlasti romantikapakett, hea võimalus veeta romantiliselt aega koos oma kaaslasega.Kui ei soovi paketti, siis on meil olemas vee-ja saunakeskus, kus hea võimalus aeg maha võtta ja puhata.Spaa keskuses on lai valik hoolitsusi, mida teostavad oma ala proffesionaalid. Kui soovid puhata sportlikult, siis hotelli külastajateleon jõusaali kasutamine tasuta. Peale selle, et Aqva Hotellis on suur valik lõõgastavaid võimalusi, pakub seda ka Rakvere linn. Kindlasti tasub minna vaatama Linnust ja ka Rakvere linn on väga ilus et seal jalutada ja mõtted mujale viia. Kesklinnast 15 min jalutuse kaugusel asub valgustatud suusa- ja matkarada, mida saab kasutada aastaläbi.

Mida pakute lastele?

Vastus:

Meie vee-ja saunakeskuses on eraldi olemas kaks erinevat basseini lastele ning igal kolmapäeval toimub beebide ujumine, spaa keskuses on hoolitsuses lastele ning restoranis on neile eraldi menüü

Milliseid hoolitsusi te pakute?

Vastus:

Meie hoolitsuste valik on väga lai, olen kindel, et siin leidub igale soovijale midagi. Tooksin välja uue hoolitsuse Ayurveda, mis tähendab ´´India elutaedust´´ ning seda hoolitsust viib läbi india doktor. Eraldi on meil mõeldud lastele, meestele,naistele, noortele ja vanadele.

Millepoolest erinete teistest spaadest?

Vastus:

Aqva Hotel on ainulaadne oma spaa hoolitsuste poolest, valik on väga mitmekülgne, peale selle omame ühte eesti suurimat vee-ja saunakeskust ning selle kasutamine on hotelli külalistele tasuta! Peale kosutavat päeva vee-ja saunakeskuses on hea võimalus minna restorani ja nautida hõrgutavaid roogasid. Peale selle on teil hea võimalus võtta aeg maha jooga tunnis, mida juhendab indialannast spetsialist, peale selle toimuvad veekeskuses erinevad rühmatreeninguid. Meie spaas töötab 7 filipiini ning 1 indialasest Ayurveda hoolitsuste spetsialist ja 1 India jooga õpetaja.

Mis teeb teid eriliseks?

Vastus:

Terve Aqva Hotel & Spa on eriline, kogu oma konspektsiooni poolest. Usume et suudame läbi puhkuse ja vee abil tuua Teile õnne ja tervist ning naeratuse Teie huulile.

Millised võimalused Teil on seminaride korraldamiseks?

Vastus:

Meil on pakkuda kuus moodsa tehnikaga sisustatud seminarisaali, millest suurim mahutab 220 inimest. Ruumid sobivad nii pisikeste meeskonnakoolituste, rahvusvaheliste konverentside, pidulike bankettide kui ka kontsertide korraldamiseks.

Milline pakett on kõige populaarsem?

Vastus:

Kõik meie paketid on populaarsed, aga eraldi tooks välja kolm paketti- Perepakett, Romantika pakett ja Unustamatud elamused

Jaga
Kommentaarid