Virtuaalmessist võtab osa üle 50 ettevõtte Baltimaadest. Messil on võimalik tööandjatega virtuaalselt suhelda, vaadata tööandjate kuulutusi ning tutvuda sisestatud piltide, videote ning muu interaktiivse sisuga. Hetkel on virtuaalmessi külastanud juba üle 5000 inimese.

Virtuaalse töömessi külastamiseks vajuta SIIA

„Füüsilise messi mõttes on esimese poole päeva peale üle 3000 külastaja kindlasti väga suur number, samas virtuaalmessi puhul täiesti ootuspärane tulemus, sest puuduvad füüsilise ja ajalise faktoriga seotud barjäärid. Kahtlemata liigume järjest enam otsesuhtluse suunas ja seda ka tööotsingu rindel. Eriti oluline on see hetkel töötavate inimeste jaoks, kes ka soovivad ennast tööturul toimuvaga kursis hoida, kuid ei leia 2-3 tundi enda päevast, et füüsilist messi külastada,“ tutvustas virtuaalmessi CV-Online’i turundusjuht Heikko Gross.

Virtuaalmessil on oma stendiga väljas nii Eesti, Läti kui Leedu tööandjad. Baltikumi ülese stendiga on väljas 12 tööandjat, kohaliku ehk Eesti külastajatele suunatud stendiga on esindatud 26 ettevõtet. Virtuaalmessist võtavad osa erinevate valdkondade tööandjad nagu Ramirent, Hurtigruten, Transcom, Omniva ning paljud teised.

„Lisaks suhtlusele tööandjatega, toimub CV-Online’i boksis tööotsijate nõustamine — saab küsida huvipakkuvate teemade osas, olgu need seotud CV koostamise, kandideerimise või tööturu olukorraga,“ andis Gross ülevaate messil toimuvast.

Virtuaalmessi saab külastada 27. aprillini aadressil www.karjaaripaev.ee

Jaga
Kommentaarid