London Golf Club'i kvalifitseerunud nelja ettevõte Eesti Gaas, AS IBGM, Time/system Eesti ja Citigolf vahelises mõõduvõtmises võttis võidu Tallinna Lauluväljakul golfi harjutusväljakut opereeriv CityGolf'i esindusvõistkond kooseisus Janar Toomesso ja Marko Kaldoja.

Matchplay formaadis peetud võistlusel võitis CityGolf finaalis AS IBGM'i 17. rajal ning kordas oma 2008.a. võitu. Kolmanda ja neljanda koha heitluses võitis Eesti Gaas 15 rajal. Time/system Eesti võistkonda.

Võidukõnes tänas CityGolf võistluskaaslasi ning meenutas muuhulgas oma veerandfinaali, kust saadi edasi alles kahel korral mängides ümber viimast rada Mack Bar-B-Que võistkonnaga. Delfi Ärigolfi formaat annab võimaluse võita olenemata mängijate tasemest ning tegemist on äärmiselt hea võimalusega luua suhteid ja tutvuda teiste ettevõtetega Eestis. Delfi Ärigolfi auhinnaks on võidu võtnud ettevõttel võimalus kasutada Delfit oma kommunikatsioonis ning CityGolf lubas, et nad kasutavad seda võimalust hea meelega golfi populariseerimiseks ning noorte golfi juurde toomiseks. CityGolf on loonud Tallinnasse suurepärase võimaluse harjutada golfi Lauluväljakul, kuhu noored saavad ka väga mugavalt ühistranspordiga ligi. CityGolfis toimuvad ka perioodilised noortetreeningud pro Paul Põhi juhendamisel.

Delfi Ärigolfist võttis ühtekokku osa 16 kaheliikmelist võistkonda. Tänu edukale hooajale ja positiivsele tagasisidele loodavad korraldajad näha järgmisel aastal osa võtmas võistlusest juba üle 30ne Eesti ettevõtte.