TOP 1
Bauhausi avamine - inimesed valvasid öösel aiakärudega sissepääsu ja rabasid tasuta ämbreid
Aprill 2010

Juba kell viis hommikul oli parkla autosid tihedalt täis pargitud. Inimesed ootasid parklasse püstitatud lava ees koos aiakärudega loosimise tulemusi - kes oli varem soetanud paarisajakroonise Bauhausi uue käru, kes oli kohale tulnud aastakümneid aianurgas roostetanud käruga. Kauplus oli varemalt väljareklaaminud, et kõigil, kel on aiakäru kaasas, saavad osaleda loosimisel, kus sai võita 10 000 krooni suuruse kinkekaardi.

Inimesed olid Lasnamäele kohale tulnud üle Eesti, koos perekondadega.

Lisaks kinkekaartidele jagati ka tasuta ämbreid ning valgete Bauhausi logodega plastämbrite pärast läks suuremaks rüseluseks - mitmed kohaletulnud huvilised lahkusid suisa kümnete ämbritega. Vaata videost!

TOP 2

Kingakaplus Shu avamine - odavad kingad röövisid aru!
November 2009

"Täna avati Rocca al Mare kaubanduskeskuses uus kingapood Shu, mis avamispäeva puhul pakkus kingi ootamatult soodsa hinnaga — vaid 99 krooni paar. Odav hind sundis inimesi hullunult kingariiulite vahele tormama ja uusi jalatseid karpide kaupa krabama, neid isegi jalga proovimata," vahendas DelfiTV täiesti uskumatut olukorda kauplsuses toona.

Tõsi, sellist tunglemist ei osanud keegi ette ennustada, vaata videost!

TOP 3

Elektroonikapood XXL Rocca AL Mares - Laiekraaniga telekad veeti poest minema poole tunniga!
November 2010 

Euroalustele valimispandud laiekraaniga televiisorid rabati tugevalt või lohistati mööda põrandat kassani kohe esimestel minutitel. Pool tundi pärast väravate avamist oli parem - ja odavam - kraam juba kassas ostudena fikseeritud!

TOP 4 - 5

Toidu- ja esmatarbekaupade poed

Jäägu aga TOP 4 ja TOP 5 kohta jagama erinevad toidukaupluste avamised. Traditsiooniliselt on neilgi alat inimesed karjana kogunenud.

Maxima kaupluse avamine Maardus
Juuni 2012

Selveri avamine Laagris
Detsember 2012

Ning juunis 2013 laulis Uku Suviste lahti uue Selveri Tartus!