Loomulikult on ka seal võimalik digilevi vastu võtta. See ei erine antenniga vastuvõtust kustahes mujal. Vaja on harilikku telerit, tavalist detsimeeterantenni ja digiboksi nende vahele.

Edasi sõltub asi sellest millisel viisil te oma kodus telepilti vastu võtate ja kui sageli suvilas viibite.

Kui teil on suvilas püsivalt teler olemas ja viibite seal tihti, siis on mõistlik sinna ka lihtne digiboks osta. Samas on boksi külge- ja lahtiühendamine lihtne, kui teil on koduseks vaatamiseks üks olemas, siis võite selle karbi ka iga kord suvilasse sõites kaasa võtta.

Siin peab aga ühte asja meeles pidama - kui teie suvila asub teie elukohaga võrreldes teise telesaatja piirkonnas, siis tuleb lasta boksil uues kohas kõigepealt kanalid üles otsida. Samuti tuli esmalt uues kohas kanalid üles otsida ka vanade analoogtelerite puhul.

Tähtis on aga teda, et enamik bokse vajavad aga enne seda üht toimingut, mida tuntakse kui "tehaseseadete või algseadete taastamine", muidu ei hakka boks uues asukohas kanaleid otsima. Selle käskluse leiab menüüst kergesti üles.

Kui olete uue, digilevi märgiga varustatud teleri omanik, aga kasutate seda praegu mõne kaabellevi firma kliendina, siis teadke, et selle teleriga saab suurepäraselt ilma boksita suvilas tasuta Eesti kanaleid vaadata. Piisab vaid korralikust antennist ja kaablist.

Digilevi vastuvõtutingimused on head kogu Eestis, aga toaantenniga pole hea kvaliteet kusagil tagatud. Sestap peab telemastist kaugel asuvas suvilas kindlasti korralikku vastuvõtuantenni kasutama.

Digilevi vastuvõtu kohta leiab asjalikku nõu kodulehel www.digilevi.ee, seal on levikaardid ning täpsemad antennipaigalduse juhendid ja palju muud kasulikku. Esmast infot ja spetsialistide kontakte annab teenustasuta infotelefon 17101.