Ehitusmarketil on kliendikaart olemas, see maksab 20 krooni ning selle saab kohe ka kassast kätte, kirjutab ehitusuudised.ee.

Jooksvalt annab see kaart viis protsenti allahindlust ning lisaks on igal kuul ka mõnel nädalavahetusel kõik tavahinnad 20 protsenti soodsamad. "–20% allahindlus ei laiene eelnevalt allahinnatud ja tellitavatele kaupadele," selgitas Devest AS Ehitusmarketi turundusdirektor Kirke Kirsme.

Ka K-rautal on olemas oma püsikliendikaart, mille vormistamine maksab 25 krooni. "Hetkel oleme oma vanu kliendikaarte ümber vahetamas ning püsikliendiprogrammi täiustamas," ütles Rautakesko AS-i tegevdirektor Alo Ivask.

Kaardi vahetusel kui ka uue tegemisel hakkab 14 päevaks kehtima soodustus viis protsenti. Püsikliendi soodustus on K-rautas seotud ostumahtudega –  kui käesoleva aasta ostumaht ületab 10 000 krooni, siis saab soodustust viis protsenti, kui maht ületab 50 000 krooni, saab allahindlust seitse protsenti ja üle 100 000-kroonise ostumahu puhul kümme protsenti soodustust.

ESPAK Grupi erakliendikaart võimaldab kahte tüüpi soodustusi: püsisoodustust ning  erisoodustusi. Korraga rakendatakse siiski ainult ühte soodustust ja mitte mõlemat korraga

"Kaarti saades on sellele salvestatud püsisoodustus 10 protsenti ning erinevalt teistest kliendikaarte väljastavatest kauplustest, ei sõltu soodustus eelmise ega jooksva aasta ostumahust," ütles Espaki turundusassistent Signe Tomker

Kõikjal Eestis on erakliendikaardi hinnaks 50 krooni, Swedbanki Seeniorkaardi omanikele maksab Espaki kliendikaart 25 krooni.

Teine soodustus puudutab Tomkeri sõnul pakkumisi erinevatele materjalidele ja kaupadele. "Püsiklientide jaoks on pidevalt müügil eriti soodsate hindadega kaubad, ehk siis -15...-30 protsenti jaehinnast," sõnas Tomker.

Lisaks Espaki oma kliendikaardile annavad 10-protsendilise soodustuse ka Swedbanki Seeniorkaart, siis kui tasutakse kaardiga, ning Eesti omanike keskliidu poolt välja antav Kodukaart.