"Ühendused stabiliseerusid juba 12.25 ajal, kuid lõplikult suutsime rikke kõrvaldada kella 13.45-ks," kinnitas Elioni kommunikatsioonijuht ERR-i uudisteportaalile.

Elioni teatel esines pärast kella 13 häireid digi-TV ja internetiühendustega veel Ida-Harjumaal ja kahes Tallinna piirkonnas, teatas BNS.

Ettevõtte kinnitusel olid häiritud ühendused Ida-Harjumaal ning Tallinna Kesklinna ja Lasnamäe piirkondades. Ülejäänud ühendused üle Eesti peaksid ettevõtte teatel korralikult töötama. Vajadusel soovitab ettevõte digiboks taaskäivitada.

Lisaks esines häireid ka EMT 3G võrgus ning kaardimaksetega.

"Üldise rikkega on nüüdseks mõjutatud Ida-Harjumaa, Tallinna Kesklinna ja Lasnamäe piirkonnad. Kõrvaldamise lubadus jääb hetkel järgmine: kell 15.00 Teised ühendused üle Eesti peavad nüüd korralikult töötama, vajadusel tehke palun oma digiboksile restarti. Vabandame, et pidite ootama," seisis Elioni Facebooki fännilehel.

Foorumis kirjutavad inimesed, et probleeme on Tallinnas, Sauel, Haapsalus ja Tartus. Paljud on kliendid on pahased, et rikke parandamine nii kaua aega võtab.

EMT 3G võrgus esineb samuti tõrkeid, mis mõjutavad ka Elioni internetti. Klienditeenindus ei osanud öelda, millal probleem laheneb.