Estonian Airi kommertsdirektor Rauno Parras ütles, et koostöö SASiga parandab Estonian Airi nähtavust välisturgudel, mis omakorda suurendab ka potentsiaalsete lendajate hulka.

Estonian Air avas lennuliini Trondheimi 2011. aasta 5. septembril.

Parrase sõnul on liini nõudlus olnud aktiivsem just Trondheimi poolt. „Norrakad kasutavad seda lennuliini nii Tallinnasse lendamiseks kui ka Tallinna kaudu edasi lendamiseks meie teistesse sihtkohtadesse, näiteks Helsingisse, Moskvasse ja Hannoveri,“ lisas Parras.

„Võimalus lennupileteid nüüd ka SASi kodulehe kaudu osta suurendab kindlasti inimeste huvi Tallinna ja Eesti vastu. Loodetavasti näeme veel rohkem norrakaid kasutamas Tallinna lennujaama,” ütles lennufirma SAS Eesti ja Läti piirkonnajuht Katrin Luhaäär.

Estonian Air pakub ärireisijatele ja turistidele otselende Tallinnast 24 sihtkohta Euroopas, Skandinaavias ja SRÜ riikides. Lennufirma on viimastel kuudel suurendanud lennusagedusi Kopenhaageni, Amsterdami, Brüsseli, Oslo, Moskva, Peterburi ja Kiievi liinidel ning avanud hiljuti mitmeid uusi sihtkohti, nagu Helsingi, Riia, Viin, Hannover, Thbilisi, Jyväskylä, Joensuu ning Kajaani.

Ühe suuna piletihinnad algusega Tallinnast Trondheimi algavad 49.90 eurost ja Trondheimist Tallinnasse 58.05 eurost.