Järgmisel aastal avab Estonian Air mitu uut lennuliini ja tihendab lennugraafikut nii Euroopa tähtsaimatesse linnadesse kui ka Põhjamaade vähem tuntud piirkonnakeskustesse, teatas lennufirma.

„Uute sihtkohtade valikus on määravaks arendada Tallinnast sõlmlennujaam, et pakkuda paremaid lennuühendusi Eesti ja Euroopa erinevate linnade vahel ning tuua Tallinna lennujaama rohkem transiitreisijaid, kes kasutavad seda ümberistumiskohana jätkulendudele suundumisel,“ märkis Estonian Airi president Tero Taskila.

„Viin on oluline transiidikeskus, mille kaudu on meil tulevikus võimalik katta Balkani ja Lõuna-Euroopa regioonid. Austria, mis on tuntud oma erinevate puhkamisvõimaluste poolest, pakub muuhulgas ka häid suusatamise ja linnapuhkuse võimalusi,“ ütles Estonian Airi kommertsjuht Rauno Parras.

„Teine uus sihtkoht – Hannover- on geograafiliselt väga sobiva asukohaga, asudes Saksamaa keskosas. Samuti on seal Deutsche Bahni suurim keskus, mis pakub Hannoverist edasisõitmiseks väga häid rongiühendusi Saksamaa teistesse linnadesse ja ümberkaudsetesse riikidesse, kuhu on võimalik jõuda kuni kahe tunni jooksul. Pileteid Deutsche Bahni laia raudteevõrgustiku sihtkohtadesse müüakse suuremates reisibüroodes koos piletitega Estonian Airi lendudele,“ märkis Parras.

Ühe suuna hind Tallinnast Viini ja Hannoveri on alates 59.9 eurost ning Viinist Tallinnasse alates 74.66 eurost ja Hannoverist Tallinnasse alates 70.95 eurost, ostes pileti Estonian Airi kodulehelt. Lennud Viini ja Hannoveri toimuvad kuus korda nädalas.

Estonian Air teenindab Tallinna-Viini ja Tallinna-Hannoveri liini 88kohalise CRJ900 NextGen lennukiga. Tallinna-Viini lend kestab 2 tundi ja 10 minutit. Tallinna-Hannoveri lennu kestvus on 1 tund ja 55 minutit.