Alates 2006. aastast toimuva ettevõtlusnädala pikaajaliseks eesmärgiks arendada inimestes ettevõtlikku eluhoiakut ja soosivat suhtumist ettevõtlusesse ning innustada kasvupotentsiaaliga ettevõtjaid astuma järgmisi samme.

Ettevõtlusnädala raames on eraldi üritusi nii õpilastele, ettevõtlusega alustada soovijatele, juba tegutsevatele ettevõtjatele kui ka selliseid üritusi, kuhu on oodatud kõik, vanusest või tegevusalast olenemata.

Ettevõtlusnädala suursündmuseks on 8. oktoobril toimuv konkursi Ettevõtluse Auhind auhinnagala, kus tunnustatakse Eesti parimaid ettevõtteid viies kategoorias ja ühtlasi kuulutatakse välja ka Aasta Ettevõte 2015. Ettevõtluse Auhind on kõrgeim riigipoolne tunnustus ettevõtjatele ja ettevõtlikkusele ning samas Eesti pikima ajalooga ettevõtluskonkurss.

Samal päeval toimub Tallinnas veel konverents Liftiga Tulevikku, kus töötubades jagavad oma kogemusi mitmed ettevõtlusvaldkonnas tuntud inimesed.

Kõik ettevõtlusega alustajad ning enda äri kasvatada soovijad on oodatud 5. oktoobril toimuvale Kasvuettevõtjate päevale.

Täpsemat infot kõigi linnade ja maakondade programmide ning üritustele registreerimise kohta leiab ettevõtlusnädala veebist www.eas.ee/ettevotlusnadal ning Facebook’ist www.facebook.com/ettevotlusnd. Ettevõtlusnädala üritused on osalejatele tasuta.

Jaga
Kommentaarid