"Telerid olid seekord tõesti kõige atraktiivsemad. Suurte allhindlustega müües on kaupade kogus limiteeritud ning eripakkumises olnud telerid müüdi ära poole tunni jooksul," ütles Euronicsi ja PlussMiinuse poode haldava Sandman Grupi AS tegevujuht Martin Pedai Delfi Majandusele. Pedai sõnul on uue kaupluse avamise puhul eripakkumised plaanitud kuni pühapäevani.

Kas nii suure poe avamine tasub ära?

Euronics XXL on ennas treklaaminud kui suurima elektroonikavalikuga tehnikakauplust Eestis, mille laienenud müügipind ulatub 3000 ruutmeetrini ning kliente teenindab ühe elektroonikapoe kohta suurim arv saalitöötajaid ja müüjaid. Martin Pedai sõnul on nii suure kaupluse avamisega seotud riskid võetud teadlikult.

"Niivõrd suure investeeringu tegemine eeldab pingutust ka kõikidelt meie koostööpartneritelt. Oleme veendunud, et Rocc Al Mare keskus on õige koht selliste riskide võtmiseks. Ka keskus ise on panustanud kõvasti, et kaubanduskeskuste vahelises konkurentsis oma positsiooni veelgi tugevdada," leidis Pedai.

Euronicsi ja PlussMiinuse poode haldab Sandman Grupi AS, mis on 1992. aastal loodud 100% Eesti kapitalil põhinev ettevõte ja Eesti suurim koduelektroonika müüja.

Vaata fotogaleriid Euronicsi poe avamisest: